Xiaomi Mi 11 sızıntıları bir yıl önceden başladı

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli Mi 11 tanıtımına daha bir yıl olmasına rağmen şimdiden iddialar ortaya atılmaya başladı. Eğer iddialar doğru çıkarsa kullanıcılar, Xiaomi Mi 11 ile akıllı telefon anlayışında yeni teknolojilerle tanışacak.

Xiaomi Mi 11 sızıntıları bir yıl önceden başladı
Xiaomi Mi 11 sızıntıları bir yıl önceden başladı
GİRİŞ 07.07.2020 09:34 GÜNCELLEME 07.07.2020 09:34

Xiaomi’nin Mi serisinin yeni amiral gemisi adayı Mi 11 önümüzdeki yaza tanıtılacak. Ancak sektördeki bazı kaynaklar Çin merkezli Xiaomi’nin yeni amiral gemisinde ne gibi yenilikler olacağını şimdiden paylaşmaya başladı.

Ekrana gömülü kamera

Xiaomi Mi11 ile birlikte tanıtılacak ilk özellik ekrana gömülü kamera teknolojisi olabilir. Özellikle Android üreticileri ekran/gövde oranını artırabilmek ve tasarımı değiştirmek için büyük rekabet halindeler. Ön kameranın ekranın altına gizlenebilmesi tasarımı tamamen değiştirebilir.

Ultra yüksek çözünürlüklü ekran

Xiaomi Mi 11’in tasarım detayları henüz netleşmedi, bu nedenle ekranı nasıl oalcak şu anlık bilinmiyor. Fakat Full HD+ 144 Hz bir OLED ile gelmesi muhtemel. Oyuncu telefonları dışında henüz hiçbir akıllı telefon modeli 144Hz değerinde ekran kullanmadı.

150 MP kamera

Xiaomi şimdiye kadar nerdeyse tüm modellerinde ne kadar çok megapiksel o kadar iyi fotoğraf yaklaşımına sahipti. Bu yaklaşımı devam ettireceği düşünülürse Xiaomi Mi 11’in 150MP ve 100X zoom değerleriyle gelmesi muhtemel.

En hızlı en güçlü işlemci

Xiaomi’nin donanım parçaları konusunda yine rakipleriyle benzer bir işlemci kullanacağı öngörülüyor. Xiaomi Mi 11’de Snapdragon 875 5nm işlemci, Adreno 720 GPU ve 16 GB RAM kapasitesi olması bekleniyor.

Çinli üretici bu yıl tanıttığı Mi 10 ile başarılı bir amiral gemisi ortaya çıkartsa da fiyat nedeniyle büyük eleştiri almıştı. Önümüzdeki yıl tanıtacağı üst segment bir cihazda nasıl bir fiyat politikası izleneceğini şimdiden tahmin etmek nerdeyse imkansız.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?