Apple'ın uygun fiyatlı iPhone üzerinde çalıştığı iddia edildi

Apple’ın uygun fiyatlı bir iPhone modeli üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Birkaç önce tanıtılan iPhone SE serisinde mi yoksa yeni bir seri de mi yer alacağı şu anlık bilinmiyor. İddiaya göre uygun fiyatlı iPhone modelinin 200-300 dolar bandında bir fiyatla geleceği belirtildi.

Apple'ın uygun fiyatlı iPhone üzerinde çalıştığı iddia edildi
Apple'ın uygun fiyatlı iPhone üzerinde çalıştığı iddia edildi
GİRİŞ 13.07.2020 12:54 GÜNCELLEME 13.07.2020 12:54

Apple, geçtiğimiz aylarda ‘uygun fiyatlı’ yeni modeli iPhone SE 2020’yi duyurmuştu. iPhone 8’e benzer tasarım ve yüksek donanımı ile büyük beğeni toplayan model Android cihazlara alternatif olarak satışa sunulmuştu. Şimdi de yeni uygun fiyatlı bir iPhone modelinin gelebileceği iddiaları ortaya çıkmaya başladı.

Uygun fiyatlı iPhone'un yalnızca fiyat aralığı belli

Twitter’da Apple paylaşımları yapan bir hesap tarafından dile getirilen iddiaya göre 200-300 dolar bandında bir iPhone üzerinde çalışmaların başladığı belirtildi. Apple’ın üzerinde çalıştığı uygun fiyatlı iPhone ile ilgili fiyat harici bir detay henüz bulunmuyor.

Pazardaki payını büyütmek isteyen Apple için uygun fiyatlı iPhone’lar büyük önem arz ediyor. Şirket bu güne kadar sürekli üst segmente hitap eden cihazlar üretiyordu. Ancak günümüzde orta segment ve giriş segmenti de pazarın en önemli payını elinde tutuyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor