Galaxy Note 20'nin kamera modülü sızdırıldı

Samsung’un yeni amiral gemisini tanıtacağı Unpacked etkinliği yaklaştıkça Galaxy Note 20 sızıntıları da artmaya devam ediyor. Samsung Galaxy Note 20 Ultra ve Galaxy Note 20 modellerinin kamera modülleri ortaya çıktı. Ayrıca katlanabilir ekranlı Galaxy Fold 2 için de üzücü haberler paylaşıldı.

Galaxy Note 20'nin kamera modülü sızdırıldı
Galaxy Note 20'nin kamera modülü sızdırıldı
GİRİŞ 13.07.2020 13:03 GÜNCELLEME 13.07.2020 13:03

Samsung, yeni akıllı telefon modellerini her yıl yaz ve kış aylarında gerçekleştirdiği Unpacked etkinlikleriyle tanıtıyor. Bir gelenek haline gelen bu etkinliklerden birkaç ay önce yeni cihazlara ilişkin sızıntılar da geleneğin bir parçası haline geldi. Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra için de birçok sızıntı haberi daha öncesinde paylaşmıştık. Şimdi de bu cihazların kamera modülleri ortaya çıktı.

Twitter’da yaptığı sızıntı paylaşımlarıyla popüler olan @universeIce isimli hesap tanıtılacak olan cihazların kamera modüllerini paylaştı. Aşağıdaki fotoğrafta cihazların üç arka kamera kurulumuyla geleceği görülüyor. Galaxy Note 20 Ultra’nın kamera modülü Galaxy Note 20’ye oranla oldukça büyük lenslere sahip olacak.

Galaxy Fold 2 başka bahara kalabilir

Samsung’un uzun süredir sızıntılar ile gündemden düşmeyen yeni amiral gemisi Galaxy Note 20‘nin 5 Ağustos tarihinde tanıtılacağını duyurmuştuk. Galaxy Note 20’nin yanı sıra bu etkinlikte Galaxy Fold 2’nin resmiyet kazanması bekleniyordu.

XDA Geliştiricileri’nden Max Weinbach’ın paylaştığı bilgilere göre Galaxy Fold 2’nin yazılımı “Eylül” ayına bile hazır değil. Ek olarak taşıyıcıların yani GSM operatörlerinin cihazı test ettiğine dair bir kanıt yok.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi