Android 11'in merakla beklenen özelliği için üzücü haber

Android işletim sisteminin yeni büyük güncellemesi Android 11 özellikleri paylaşılmaya devam ediyor. Akıllı telefon kullanıcılarının uzun süredir beklediği kaydırarak ekran görüntüsü alma özelliği için yeni bilgiler ortaya çıktı.

Android 11'in merakla beklenen özelliği için üzücü haber
Android 11'in merakla beklenen özelliği için üzücü haber
GİRİŞ 13.07.2020 14:09 GÜNCELLEME 13.07.2020 14:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Google’ın yeni işletim sistemi güncellemesi Android 11 hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Android işletim sistemli cihaz kullanan kişiler tarafından beklenen bir özelliğin daha öncesinde testleri yapıldığı ortaya çıkmıştı. Ekranı aşağı kaydırarak ekran görüntüsü almayı sağlayan özellik sosyal medyada büyük beğeni toplamıştı.

Android 11'i geliştiricilerinden Dan Sandler, Reddit üzerinden yaptığı bir paylaşımda Android 11'in beta sürümlerinde yer alan ekran kaydırarak ekran görüntüsü alma özelliğinin Android 11 final sürümünde olmayacağını açıkladı.

Android kullanıcılarının heyecanla beklediği özelliğin yeni sürümde yer alıp almayacağı önümüzdeki günlerde netleşecektir. Eğer talep artarsa bu özellik için Google tarafından bir adım atılabilir.

 

 

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • caylak 3 yıl önce Şikayet Et
    orginal Google rom larda olmasa bile bu özellik kisisel rom yapan tüm gelistiriciler bu özelligi beta olan simdiki romlardan alinti yaparak gelistiriciler bunu entegre ederler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı