HONOR Magic Watch 2 42mm fiyatı ve özellikleri: Şarj süresi ile şaşırtıyor!

HONOR Magic Watch 2, 42mm’lik versiyonu ile akıllı saat severlerin ilgisini çekmeyi başardı. Huawei'in çatısı altında geliştirilen akıllı saat rakiplerine kıyasla gelişmiş yeni özelliklerinin yanı sıra vaat ettiği 7 güne varan pil ömrü ile dikkatleri çekecek gibi görünüyor. İşte yeni HONOR Magic Watch 2'nin özellikleri ve Türkiye fiyatı

HONOR Magic Watch 2 42mm fiyatı ve özellikleri: Şarj süresi ile şaşırtıyor!
HONOR Magic Watch 2 42mm fiyatı ve özellikleri: Şarj süresi ile şaşırtıyor!
GİRİŞ 06.08.2020 14:06 GÜNCELLEME 06.08.2020 14:07

HONOR Magic Watch 2 yeni yetenekleri ile giyilebilir teknoloji pazarına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Çinli teknoloji devi Huawei'in çatısı altında geliştirilen akıllı saat tasarımı, şarj süresi ve uyku kontrol özellikleri ile rakiplerine adeta taş çıkarıyor. Bildiğiniz gibi HONOR daha öncesinde meraklılarının karşısına 46 mm’lik kasaya sahip Magic Watch 2 modeli ile kullanıcılarının karşısına çıkmıştı. Şimdi ise 42mm’lik versiyonu ile geliştirdi. Peki HONOR Magic Watch 2 özellikleri neler? Türkiye fiyatı ne kadar? İşte merak edilen soruların cevapları...

 

 

HONOR MAGİC WATCH 2 42MM ÖZELLİKLERİ

HONOR Magic Watch 2, 42mm’lik yeni kasası ile taşınabilirliği artarken rakiplerine kıyasla şaşırtan bir batarya kapasitesi geliyor. HONOR'un yeni akıllı saati kullanıcılarına 7 güne varan bir pil ömrü sunuyor.

 

 

HONOR Magic Watch 2 42mm, yüksek çözünürlüklü 1,2 inç’lik AMOLED dokunmatik ekrana sahip. Ekran 390x390 çözünürlük ve 326 PPI piksel yoğunluğu sunuyor. 41 gram ağırlığındaki 46mm versiyonuna nazaran daha hafif olan 42mm’lik versiyon, toplamda 29 gramlık bir ağırlığa sahip. HONOR Magic Watch 2 42mm, kullanıcılara Akik Siyahı ve Sakura Altını renkleriyle sunulacak.

HONOR Magic Watch 2 detaylı inceleme:

Spor ve sağlık takibi konusunda 46mm’lik versiyonun tüm özelliklerini barındıran HONOR Magic Watch 2 42mm, daha kişisel, çeşitli ve verimli bir spor hayatı için koşu, yürüyüş, bisiklet, triatlon, havuzda yüzme, serbest antrenman ve kürek gibi 8 dış, 7 iç ortam sporu için hedef bazlı takip desteği sunuyor. Bu 15 ayrı spor modu dışında, başlangıçtan uzman seviyesine kadar 13 profesyonel iç ve dış ortam koşu parkuru desteği de geliyor.

Bunlarla birlikte HUAWEI TruSleep™2.0 teknolojisini barındıran cihaz,uyku kalitenizi takip ederek, uyku kalitesini artırmak için çeşitli önerilerde bulunabiliyor. Stres seviyesini ölçen ve yüksek seviyeler tespit ettiğinde stres düşüren egzersiz önerileri sunan MagicWatch 2, tüm bu özellikleriyle baştan sona evde, işte ve hayatın her alanında hayat kalitenizi artırmayı hedefliyor.

HONOR MAGİC WATCH 2 42MM TÜRKİYE FİYATI

HONOR Magic Watch 2'nin 42mm'lik modeli 1.399 TL fiyat etiketi ile satışa sunuyor. Lakin birçok çeşitli online satış platformlarında satış fiyatında değişiklik gözlemlenebiliyor.

HABER7 TEKNOLOJİ SAYFASINDAN MERAK EDİLEN DİĞER VİDEOLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?