Gaziantep'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali "TEKNOFEST 2020" başladı.

Türkiye'nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağının artırılmasının hedeflendiği TEKNOFEST, üçüncü kez kapılarını açtı. Haber7.com ekibi olarak insansız sualtı araçlarının yarıştığı aylardır süren çalışmalar ve elemeler sonucunda finale kalan takımların yarışma heycanını yerinde yerinde izleyip takımların yarışma hakkında yorumlarını sizler için derledik.

Haber: Gamze TÜRK
Kamera: Cenk ŞENOĞLU

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Adalet 25.09.2020 19:57
    Mühendisliği ilk tercih haline getiren memleketin yiğit ve helal süt emmiş, inançlı örnek insanı sayın Selçuk Bayraktara selâm olsun.. memleketin gelişmesi için, prangalardan kurtulması için olması gereken buydu.. teşekkürler Allah razı olsun çağımızın fatihinden.. Selçuk Bayraktar gibi 100 tane daha vatan evladı yiğit daha çıktımı bu ülkenin bir daha sırtı yere gelmez inşallah
  • Yakub 25.09.2020 18:34
    Hayırlı mübarek olsun inşaAllah. Hepsi güzel lakin bir uyarım var. Jimmerlar çıktı hava sahası sıkıntı olabilir. Bu yüzden Kara yı unutmayalım. Gün gelecek kara kuvveti ön planda olacak sanırım. Bir asker kaç askeri devirir ve nasıl hesabı yapılmalı. Aynalı çarşı düzeneğini unutmadık. Hayati uyarımdır.