Elon Musk'tan Bill Gates'e ağır sözler: Taş kafalı...

ABD'li ünlü girşimci Elon Musk, dün katıldığı bir programda corona virüs aşısı olmayacağını açıkladı. Musk, salgının insanları mantıksız hale getirdiği ifade etti. Elon Musk ayrıca Bill Gates'i yerden yere vurdu!

Elon Musk'tan Bill Gates'e ağır sözler: Taş kafalı...
Elon Musk'tan Bill Gates'e ağır sözler: Taş kafalı...
GİRİŞ 29.09.2020 21:06 GÜNCELLEME 29.09.2020 21:06
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

ABD'de SpaceX ve Tesla şirketlerinin sahibi teknoloji Elon Musk, dün katıldığı bir programda yaşı itibariyle kendisinin ve çocuklarının ‘corona virüs risk grubunda olmadığını’ belirterek corona virüs aşısını olmayacağını açıkladı. Musk “Salgının insanları mantıksız hale getirdi" dedi.



"SALGIN ABARTILIYOR"

New York Times Sway podcast canlı yayınına katılan Musk, büyük ölçekli karantinaların ve sokağa çıkma yasaklarının bir hata olduğunu ve “fırtına geçene kadar” yalnızca risk altında olanların karantinaya alınması gerektiğini söyledi. Musk yaptığı açıklamada, “Demek istediğim bu, mantığın arka planda kaldığı sıcak bir düğme meselesi. Genel olarak ölüm oranı çok düşük ve bulaşıcı olan bir şeye sahibiz” ifadelerini kullandı.   



MUSK’TAN BİLL GATES’E AĞIR SÖZLER  

Podcast sunucusu Musk’a, bu açıklamaların kendi yaptığı ‘insanlığın yararına’ işlerle ters düştüğünü vurgulaması üzerine Musk “Herkes ölür” dedi. Musk, Harvard Üniversitesi epidemiyoloji ekibi ile birlikte çalışarak corona virüs salgını için çaba sarf ettiğini kaydetti. Musk “Harvard epidemiyoloji ekibiyle antikor çalışmaları yapıyoruz, CureVac için Tesla aşı makineleri yapıyor, (Bill) Gates bir şey yapmadığımla ilgili konuştu ...  Taş kafalı. Biz aslında yatırım yaptığınız CureVac için aşı makinelerini yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 20
  • Erdalsilo 3 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olan zatan öldü bilsin kendini grip aşįsı insanları öldürüyor
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    bilerek birbirlerine sataşama taktiği virüs ve dijitalleşme temelini birlikte oluşturuyorlar tabiki ana omurga siyonist yahudiler
    Cevapla
  • emrah 3 yıl önce Şikayet Et
    alttaki yorumlar çok acaip kafalarındaki endişeleri yazmış insanlar okudugu şeye konsantre olamıyorlar neyse özetleyim yazıyı Elon Musk demişki bizde birşeyler yapıyoruz payımızı isteriz yada hakederek alıyoruz payımızı halkları kontrol edip sömürüyorlar kendi aralarında paslaşıyorlar beyin oyunları sizler anlamazsınız sayın yorum yapan arkadaşlar aceba kendilerini gerçekten aydınlanmışmı sanıyorlar evli çiflerin çocukların yanında akşam sevişecegiz sogan yeme demenin sogan yeme sana dokunur demek gibi
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    sen cok zekisin yav he he
    Cevapla
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    Çözün yularlarını hayde heee hoooo
    Cevapla
  • Herif 3 yıl önce Şikayet Et
    birbirinin reklamını yapıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?