Amazon 194 TL değerinde 5 oyunu ücretsiz dağıtıyor

Amazon, Prime Gaming üyeleri için büyük bir kampanya düzenleyerek toplamda 194TL değerinde olan 5 oyunu ücretsiz dağıtmaya başladı. Oyunlara sahip olmak için yapmanız gerekenler haberimizde.

Amazon 194 TL değerinde 5 oyunu ücretsiz dağıtıyor
Amazon 194 TL değerinde 5 oyunu ücretsiz dağıtıyor
GİRİŞ 03.11.2020 09:35 GÜNCELLEME 03.11.2020 09:35

Ücretsiz oyun kampanyalarıyla ilgili Amazon Prime'dan da güzel bir haber geldi. Prime Gaming üyelerine şu anda toplamı 194 TL değerinde olan tam beş farklı oyun ücretsiz dağıtılıyor. Oyunlar önümüzdeki bir ay boyunca ücretsiz olacak ve şimdi kütüphanenize eklerseniz Prime üyeliğiniz sonlansa bile sizde kalacak.

HANGİ OYUNLAR ÜCRETSİZ?

Prime Gaming'in bu ayki oyunlarında farklı türlerden epey enteresan oyunlar yer alıyor. Örneğin 39 TL değerindeki A Knight's Quest, Zelda benzeri bir aksiyon macera oyun olarak dikkat çekiyor. DLC'leri ile birlikte 68 TL değerinde olan Victro Vran ise Diablo benzeri izometrik bir ARPG oyunu. Diğer taraftan Aurion: Legacy of the Kori-Odan ise el çizimi görselliğiyle dikkat çeken hızlı aksiyonlu 2D bir oyun.

Prime Gaming'te hemen her hafta yeni ücretsiz oyunlar dağıtılıyor. Dağıtılan oyunlar genel anlamıyla bağımsız ve düşük bütçeli yapımlar. Ancak yine de bu ayın beş oyunu Prime Gaming için epey iyi olmuş diyebiliriz. Prime Gaming bu ay beklentilerin üzerinde oyunlar dağıtmış. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi