Honor Watch GS Pro Türkiye'de satışa sunuldu

Honor, yeni akıllı saati Watch GS Pro'yu ülkemizde satışa sundu. Yüksek batarya kapasitesi ve 100'den fazla aktivite takip özellikleriyle öne çıkıan Watch GS Pro e-ticaret sitelerinden edinilebilir.

Honor Watch GS Pro Türkiye'de satışa sunuldu
Honor Watch GS Pro Türkiye'de satışa sunuldu
GİRİŞ 20.11.2020 16:58 GÜNCELLEME 20.11.2020 16:58

Honor, en yeni akıllı saat modellerinden olan Watch GS Pro'yu Türkiye'de satışa sundu. Bir akıllı saatin sunması gereken tüm özelliklere sahip olan akıllı saat, fiyatıyla tartışmalara açık olsa da ülkemizdeki tüketicileri etkilemeyi başaracak gibi görünüyor. 

Watch GS Pro'nun diğer tüm özelliklerinden ziyade, kullanım süresi ön plana çıkıyor. Honor, bu akıllı saatin 25 güne kadar kullanılabileceğini ifade ediyor. Ancak bu sürenin tutturulabilmesi için özellikle de GPS modunun sürekli açık olmaması gerekiyor. Eğer bu özellik sürekli açık kalırsa, kullanıcılara 48 saate kadar kullanım imkanı sunuyor. Akıllı saati dış ortam moduna alırsanız da 100 saatlik kullanım durumu ortaya çıkıyor.

Honor'un Türkiye'de satışa sunduğu yeni akıllı saati, sağlık ve spor dışında da oldukça etkili özelliklere sahip. Örneğin bu akıllı saati telefon görüşmeleri yapmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca şirket, akıllı saatin 500'e kadar müzik depolayabileceğini, bu müzikleri de istediğiniz zaman dinleyebileceğinizi söylüyor. Akıllı telefonunuzun kamera donanımını da kontrol edebileceğiniz bu akıllı saat, uygulamalardan gelen bildirimleri ve diğer detayları da görüntülemenize olanak tanıyor.

Honor GS Pro fiyatı

Honor tarafından yapılan açıklamalara göre Watch GS Pro, kömür siyahı, kil beyazı ve kamuflaj mavisi olarak isimlendirilen üç farklı renk seçeneği ile satın alınabiliyor. Türkiye'deki önde gelen teknoloji perakendecileri ile operatör firmalar aracılığıyla erişilebilen akıllı saate biçilen değer ise 1,999 TL('den başlayan) olarak açıklandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!