Apple TikTok hesabını aktif etti

Apple geçtiğimiz aylarda TikTok hesabını açmış ancak hiç paylaşım yapmamıştı. iPhone 12 Mini paylaşımlarıyla şirket TikTok paylaşımlarına başladı. Ünlü TikTok fenomenleri tarafından iPhone 12 Mini için özel paylaşımlar yapıldı.

Apple TikTok hesabını aktif etti
Apple TikTok hesabını aktif etti
GİRİŞ 26.11.2020 10:53 GÜNCELLEME 26.11.2020 10:53

Toplamda 4 farklı video yayımlayan Apple, TikTok’ta sevilen ve farklı işler yapan isimlerden yardım aldı. iPhone 12 Mini vurgusu yapmak adına, TikTok yıldızlarının da ünlü olduğu alanlarda videodaki belli başlı eşyalarda bir küçültme söz konusu. Yani, Zach King perspektifler ile yarattığı dünyayla dikkat çekerken, bu dünyayı iPhone 12 Mini videosuna da yansıtıyor.

@apple

@zachking can ##makeitmini with a tap. Can you? ##iPhone12mini

Woo - Wande

fotoğraf tüyolarıyla dikkat çeken Jessica Wang de giysilerinden, pastalara kadar videoda yer alan eşyaları küçük boyutlu halleriyle bizleri tanıştırıyor. Kevin B Parry ve Julan Bass gibi isimler için de aynı durum geçerli. Bütün videolarda küçülen farklı farklı eşyalar bulunuyor. Videoların tamamı farklı renklerdeki iPhone 12 Mini’lere dönüşen büyük boyutlu iPhone’larla son bulunuyor.

@apple

@jessicawangofficial can tap to ##makeitmini. Now it’s your turn. ##iPhone12mini

Woo - Wande

Apple’ın TikTok hesabının şu anda 378 bin takipçisi, 350 binin üzerinde beğenisi bulunuyor. Apple platformdaki gücünü sağlamlaştırıyor gibi görünüyor. Bunun yanında ABD’de TikTok yasağı hakkında henüz bir gelişme bulunmuyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar