Xiaomi en ince robot süpürgesini tanıttı

Xiaomi’nin yeni tanıttığı Mijia Ultra-Thin isimli robot süpürge, 5.5 cm kalınlığıyla tüm mobilyaların altına girerek detaylı temizlik için tasarlandı.

Xiaomi en ince robot süpürgesini tanıttı
Xiaomi en ince robot süpürgesini tanıttı
GİRİŞ 25.05.2021 09:43 GÜNCELLEME 25.05.2021 09:43

Xiaomi, yerden çok yüksekte olmayan mobilyaların altına girerek detaylı temizlik yapabilme imkanı sağlayan yeni robot süpürgesini tanıttı. Xiaomi Mijia Ultra-Thin Robot Vacuum Cleaner isimli robot süpürge, güçlü bir motor ve ıslak temizlik özelliklerini destekliyor.

Xiaomi'nin yeni teknolojisi şarj süresini dakikalara indirecek

Xiaomi patenti ön kamerayla arka kamerayı birleştiriyor

Robot süpürge sadece 5.5 cm kalınlığında ve rakiplerinden çok daha ince ve kompakt gövdesi 2000 Pa’ya kadar emiş gücü sağlayan motor barındırıyor. Ayrıca Xiaomi bu incecik robot süpürgeye 220 ml su deposu ekleyerek ıslak temizleme işlevi de kazandırmış.

İLK OLARAK ÇİN’DE SATIŞA SUNULDU

Navigasyon için robot, nesnelere olan mesafeyi tahmin etmesini sağlayan bir ToF sensörüyle donatılmış. Ek olarak cihaz, yeni S-Cross 3D algoritmasını kullanıyor. Elektrikli süpürgenin, çocuk oyuncaklarını veya terlikler gibi çok küçük nesneleri, bunlarla çarpışmayı önlemek için tanıyabildiği belirtiliyor. Cihaz, Mi Home mobil uygulaması veya XiaoAI ses asistanı kullanılarak kontrol edilmekte.

Xiaomi Mijia Ultra-Thin Robot Vacuum Cleaner 311 dolarlık fiyat etiketiyle Çin'de satışa sunulmuş durumda. Önümüzdeki aylarda cihazın diğer pazarlara da sunulması bekleniyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!