Instagram iki yeni özellikle kullanıcılarına para kazandıracak

Instagram, son dönemlerde para kazanma odaklı bazı özellikler getirerek platformu güçlendirmeye çalışıyor. Kullanıcıların para kazanabilmesi için Instagram bünyesinde bir NFT pazaryeri de iddialar arasında yer alıyor.

Instagram iki yeni özellikle kullanıcılarına para kazandıracak
Instagram iki yeni özellikle kullanıcılarına para kazandıracak
GİRİŞ 07.07.2021 09:29 GÜNCELLEME 07.07.2021 09:29

Instagram’ın yeni özelliklerden bir tanesi de, uygulama geliştirici Alessandro Paluzzi tarafından keşfedilen ‘’Özel Hikayeler’’ özelliği olarak gündeme geldi. Paluzzi’nin bulduğu bu yeni gelişme, Twitter’ın da yakında duyuracağı Super Follows özelliği gibi, ödeme bazlı içerik sunabilmek için geliştirilen bu düzenin yansıması gibi gözüküyor. Bu yeni özellik, Instagram kullanıcılarının, erişim için düzenli bir ücret ödeyen hayranlara ücretli içerikler sunulmasına olanak tanıyacak.

Instagram kullanıcıları dikkat! Bu mesaja tıklarsanız adli makamlara başvurunInstagram kullanıcıları dikkat! Bu mesaja tıklarsanız adli makamlara başvurun

Instagram’daki özellik WhatsApp’a geliyorInstagram’daki özellik WhatsApp’a geliyor

INSTAGRAM ÖZEL HİKAYELER NE SUNACAK?

Instagram, özel hikayeler özelliği ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadı. Ancak Paluzzi’nin keşfettiği özel hikayeler için bir yalanlama da gelmedi. Instagram hala etkili bir lansman için hazırlanıyor gibi göründüğünden dolayı, herkese açık testler henüz başlamadı ve herhangi bir detay paylaşılmadı.

‘’Özel Hikayeler’’ özelliğinin sızdırılan ekran görüntüleri, bitmeye yakın bir geliştirme aşamasını işaret ediyor. Bu da bize yakın gelecekte platformda kullanıma sunulabileceği hakkında kesin fikirler verebiliyor.

ÜCRET ÖDEYENLER BİLE EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALAMAYACAK

Ekran görüntülerinde yer aldığı üzere, bu ödeme bağlantılı gönderiler, normal hikayelerden farklı olarak belirgin mor bir renkle ifade edilecek. Ve henüz içerik oluşturucuya olan abone ücretlerini ödemediyseniz gönderiye erişmeye çalıştığınızda ‘’ Bu hikayeye yalnızca özel hikaye içeriğine ödeme sağlayan kullanıcılar tarafından erişime açıktır’’ şeklinde bir uyarı göreceksiniz. Doğal olarak bu özel gönderiler de ve hikayeler de, ücretli üyeler tarafından bile ekran görüntüsü alınamayacak.

INSTAGRAM NFT İŞİNE GİREBİLİR

Alessandro Paluzzi’nin ayrıntıları netlik kazanmayan bir NFT koleksiyonu üzerinde de çalıştığı bilgisi sızdırıldı. Aslında Instagram, kullanıcılarının para karşılığında belirli sanal ürünleri satmasına izin vererek gelirleri artırmanın farklı yollarını deneyecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!