OPPO, Renovators 2021 projesini başlattı

Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO, Gelişmekte Olan Sanatçılar Projesi'nin üçüncüsü olan OPPO Renovators 2021'i başlattığını duyurdu.

OPPO, Renovators 2021 projesini başlattı
OPPO, Renovators 2021 projesini başlattı
GİRİŞ 09.08.2021 13:35 GÜNCELLEME 09.08.2021 13:35

OPPO Renovators 2021, dünya çapında bir yarışma olmanın yanı sıra, genç yaratıcıların sanat ve teknoloji ile geleceği cesurca hayal edebilecekleri bir platform olmayı hedefliyor. Dünya çapında yayılan Renovators programı ile OPPO, gelişmekte olan sanatçıların ünlü sanatçılardan rehberlik ve ilham alabilecekleri, çalışmalarını uluslararası platformlarda sergileyebilecekleri ve hayatta karşılarına bir kez çıkabilecek kariyer fırsatlarına erişebilecekleri aktif bir topluluk oluşturacak. OPPO Başkan Yardımcısı ve Küresel Pazarlama Başkanı William Liu, konuyla ilgili şunları söyledi: "Her zaman genç neslin gücüne inanan OPPO, yaratıcı genç sanatçıların mükemmelliğine dünyanın tanıklık etmesini istiyor. Dünyayı değiştirecek ilhamın gençlerden geleceğine inanıyoruz. Bu yaratıcı düşünceyi teşvik etmek için elimizden gelen her şeyi yapmak istiyoruz."

Bu yılki Renovators programının teması 'Işık' olacak. Yeryüzünün enerji kaynağı ve yaşamın önemli bir parçası olan ışık, sevgi ve umut gibi pozitiflik ifadelerini sembolize etmek için kullanılıyor. Işığın sıcaklığı ve aydınlatmasıyla OPPO, genç yaratıcıları sanatın sınırlarını aşmaya ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmaya teşvik ederek bir sakinlik ve iyimserlik duygusu yaratmayı umuyor.

Işık temasıyla düzenlenen OPPO Renovators 2021'de 'Art Tech' ve 'Art Toy' olmak üzere iki yarışma kategorisi bulunuyor. Bununla birlikte tasarım tutkunlarını hedefleyen bir Portre Çekimi kategorisi yer alıyor. Art Tech kategorisinde genç yetenekler bir arada bulunan sanat ve teknolojiyi özgürce keşfedebiliyorlar. Art Toy kategorisinde ise sanatçılar, OPPO'nun maskotu Ollie'ye kendi yaklaşımlarını hayal etmeye davet ediliyor. Portre Çekimi'nde de katılımcılar portre fotoğraflar veya videolar aracılığıyla anlatılan kendi büyüleyici kişisel hikayelerini sunabiliyorlar.

OPPO Renovators 2021, programın yetenekli sanatçılarının gelişmesine yardımcı olmak için OPPO'nun küresel kaynaklarından yararlanacak. OPPO Renovators 2021'de seçilen sanat eserleri, Londra Tasarım Festivali ve Dubai World Expo gibi dünya çapındaki sergilerde ve online platformlarda sergilenme fırsatına sahip olacak. Ayrıca, OPPO Renovators 2021'e katılan genç tasarımcılar, yaratıcı fikirlerini hayata geçirmek için iş fırsatlarının bulunabileceği anlaşmalı OPPO tasarımcıları olma şansına sahip olacaklar.

OPPO Renovators 2021, yalnızca dünyanın en iyi sanat ve tasarım kurumlarıyla iş birliği içinde değil, aynı zamanda jüri panelini oluşturan ünlü sanatçı ve tasarımcıların desteğiyle de düzenleniyor. Önemli isimler arasında video sanatının kurucularından efsanevi uluslararası tasarımcı Kashiwa Sato, görsel-işitsel sanatçı Ryoichi Kurokawa ve marka danışmanı Tommy Li yer alıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!