iPhone 13 bekleyenler için kötü haber

Apple’ın küresel çip krizinin yol açtığı çip üretim maliyetlerindeki artış nedeniyle iPhone 13 serisinde fiyat artışına geçeceği iddia edildi.

iPhone 13 bekleyenler için kötü haber
iPhone 13 bekleyenler için kötü haber
GİRİŞ 26.08.2021 16:38 GÜNCELLEME 26.08.2021 16:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Apple, artan çip üretim maliyetlerini dengelemek için yaklaşmakta olan iPhone 13 serisi akıllı telefonlarının fiyatlarını artırmayı planlıyor.

Büyük çip tedarikçisi TSMC, DigiTimes'a göre, Apple da dahil olmak üzere birçok müşteriyi etkileyen çip üretim maliyetlerini Ocak 2022'den itibaren %20 artırmayı planlıyor. Şirket, ortaklarını fiyat artışı konusunda bilgilendirdi ve söz konusu ayarlamaların, Aralık 2021'de tamamlanması planlanan siparişlerde de yapılacağı belirtildi.

Kaynaklar, Apple'ın çip fiyatlarındaki artışların akıllı telefon kârlılığı üzerindeki etkisini azaltmak amacıyla, artan maliyetleri dengelemek için iPhone 13'ün fiyatlarını artırmayı düşündüğünü söylüyor. Apple'ın iPhone 13 ve Apple Watch Series 7'yi 14 Eylül tarihinde çevrimiçi olarak tanıtacağını da belirtelim.

 

KAYNAK: DONANIMHABER, HABER7
YORUMLAR 1
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    butun marka buluyor usa mi bulamiyor kazik atma nr isterse milyon dolar yapsin sanki tek marka bunlar cok iyi marka var ve ucuz bunlar ucmaya devam etsin bir zaman gelir cok marka gibi batar bu kafa devam eder ise
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sena Nur Çelik Kanat Filistin'deki çatışmayı önlemek için çağrıda bulundu
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı