Axell Studio 'Gamehub' kurmak için Trakya Teknopark'ta yatırım kararı aldı

Yerli oyun şirketi Axell Studio, Gamehub kurmak için Trakya Teknopark’ta yatırım yapma kararı aldığını açıkladı.

Axell Studio 'Gamehub' kurmak için Trakya Teknopark'ta yatırım kararı aldı
Axell Studio 'Gamehub' kurmak için Trakya Teknopark'ta yatırım kararı aldı
GİRİŞ 20.09.2021 15:54 GÜNCELLEME 20.09.2021 15:54

Axell Studio, geçtiğimiz yıl Türk oyun sektörüne damga vuran yeni oyun projesini duyurmuştu. Back Streets’in hikayesi ve karakterleri mobil oyun sektöründe büyük ilgi gördü.

Türkiye’den çıkan bir online mobil oyun girişimini Dünya’ya duyurmak adına çalışan Axell Studio, Gamehub kurmak için yeni yatırım kararı ile gündeme geldi.

Axell Studio Kurucu Ortağı Furkan Baştugan konu ile ilgili;

“Türkiye’de oyun sektörüne yeni bir boyut kazandırmak için ekibimiz ile tüm çalışmalarımız sürüyor. 2022 yılından itibaren bu anlamda fark yaratacak birçok yeni projemiz var. Şuan Trakya Üniversitesi’nin yabancı öğrenci potansiyelini göz önünde bulundurarak yeni bir yatırım yapma kararı aldık. Axell Studio artık hyper casual ve midcore oyuncularına kapılarını açacak” ifadelerine yer verdi.

Axell Studio, Türkiye’de son dönemlerde artmakta olan oyun ekosisteminin hacmini geliştirmek için öncü bir oyun stüdyosu olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Mobil oyuncuların ve oyun geliştiricilerin heyecan ile takip ettiği Axell Studio projeleri, yapılan yeni yatırımlar ile ilerleyen süreç için şimdiden merak uyandırıyor.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı