Samsung Galaxy S22 Ultra böyle görünecek

Samsung’un önümüzdeki aylarda tanıtması beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S22 Ultra modelinin en net render görüntüleri sızdırıldı.

Samsung Galaxy S22 Ultra böyle görünecek
Samsung Galaxy S22 Ultra böyle görünecek
GİRİŞ 18.10.2021 14:06 GÜNCELLEME 18.10.2021 14:06

Samsung’un yeni nesil amiral gemisinin sınırları zorlayan modeli Galaxy S22 Ultra için pek çok render çalışması yapıldı. Cihazın çıkışına ne kadar yaklaşırsak elde edilen bilgilerin niceliği o kadar artıyor. Cihazın çıkışına birkaç ay olsa da şu an bilinenlerle oluşturulan en detaylı render görüntüleri yayınlandı. Bu görüntüler, cihazla ilgili bildiğimiz her şeyi görsele döküyor.

2022 yılının başlarında piyasaya sürüleceği tahmin edilen cihaz hakkında pek çok sızıntı yapıldı. Teknik özellik tahminlerinin yanı sıra, tasarımda ne gibi detaylar olacağı da bulanık olarak biliniyor. Akıllı telefonlar için erkenden render görüntüleri oluşturan LetsGoDigital, Samsung’un yeni amiral gemisi için aşağıdaki tahmin görüntülerini yayınladı.

BEŞLİ KAMERA KURULUMU

Bu görüntüleri inceleyecek olursak üç renk seçeneği ile karşılaşıyoruz. Şu an kırmızı, siyah ve beyaz olarak bilinen renk seçenekleri cihaz çıkış yaptıktan sonra değişebilir. Arka tarafta beşli kamera kurulumu ve sağdaki iki sensörün arasında flaş yer alıyor. Sızıntılardan öğrendiğimiz kadarıyla bunlar 108 Megapiksel ana kamera, bir geniş açı kamerası ve iki adet 12 Megapiksel çözünürlüğünde telefoto kamerası.

SUPER AMOLED EKRAN BEKLENTİSİ

Cihazın ekranı 6.8 inç boyutunda 120Hz tazeleme hızını Super AMOLED teknolojisinde sunuyor. Bu ekranın altında parmak izi sensörü bulunacak. İşlemci tarafında ise Snapdragon 898 ve Exynos 2200 seçeneklerinin olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Cihaz kutusundan Android 12 işletim sistemi ve OneUI 4.0 arayüzüyle çıkacaktır.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması