iPhone SE 3 bekleyenler için yeni sızıntılar paylaşıldı

Apple’ın uygun fiyatlı iPhone SE serisinin yeni versiyonu hakkında bazı bilgiler internete sızdırıldı. iPhone SE 3 tanıtım tarihi ve tasarımı hakkında yeni veriler ortaya koyuldu.

iPhone SE 3 bekleyenler için yeni sızıntılar paylaşıldı
iPhone SE 3 bekleyenler için yeni sızıntılar paylaşıldı
GİRİŞ 01.12.2021 13:59 GÜNCELLEME 01.12.2021 13:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TrendForce verilerine göre dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon üreticisi konumunda bulunan Apple, şu sıralar uygun fiyatlı iPhone SE modeli ile gündemde. Cihazın tasarım açısından 2017 yılında piyasaya sürülen iPhone 8 serisine benzeyeceği iddia edilmişti. Şimdi ise akıllı telefonun çıkış tarihine yönelik yeni bilgiler geldi.

TrendForce’a göre, Apple’ın uygun fiyatlı akıllı telefonu iPhone 14 serisinden bağımsız olarak 2021 yılının ilk çeyreğinde kullanıcılarla buluşacak. Hatta mart ayının sonlarına doğru özel bir etkinlik düzenleneceği de gelen bilgiler arasında.

IPHONE 13 İŞLEMCİSİYLE GELECEK

Buna ek olarak cihazın bazı teknik özellikleri paylaşıldı. Buna göre iPhone SE 3, Apple’ın şimdiye kadarki en ucuz 5G özellikli akıllı telefonu olacak. Öte yandan iPhone 13 serisinde kullanılan Apple A15 Bionic işlemcisinden güç alacak.

TrendForce’un yanı sıra Apple cihazları hakkında yaptığı güvenilir sızıntılarla bilinen Ming-Chi Kuo, iPhone SE 3’ün görünümünün 2020 yılında çıkış yapan modele benzerlik göstereceğini iddia etti. Söylentilerin doğru çıkması halinde akıllı telefon, önceki nesillere benzer şekilde ekran gövde oranı ve LCD panelle gelecek. Aynı zamanda Apple bünyesinde söz konusu panel türünü kullanan son model olması bekleniyor.

 

KAYNAK: SHİFTDELETE, HABER7
YORUMLAR 4
  • Emre19 2 yıl önce Şikayet Et
    iPhone beş para etmez bir telefon üretiyor, bu parayı hicde hak etmiyor. Milleti reklamlarla kandırıyorlar. İkinci eller Türkiye'de çöp olmuş ya sarzi çabuk bitiyor, yada ısıtıcı gibi ısıtıyor. Tam bir desinler telefonu
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    biraz reklam sonra kimse takip edemez virus girmez kaliteli der halk inanir kisaca virus yuvasi kalitesiz dinleme bozulma virus ile bakti olmadi firma kendisi bozar cevre su bu der doldurma icin gerekli sey koymak cevreye zarar diye amma kalitesiz pil cep yapar kisaca marka dunyanin parasi vermem sonuc da her cep zaten bir marka en buyun sorun ise cok seye izin vermez yukleme parali olanlara izin verir sanki onlar guvenli de al sonra seni dinler satar israile
    Cevapla
  • Atg 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen şarj çok sıkıntılı sadece görsel olarak insanları kandırıyorlar nerede o eski nokialar
    Cevapla
  • cakal ali 2 yıl önce Şikayet Et
    basit seri bes kurus etmez sonra gunceleme gelmez dusuk seri ucuz olmasi cok ønemli degil sonra al basina bela madem 13 ile ayni sistem 13 yap ne gerek kalitesiz seye
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'