Samsung’dan uygun fiyatlı yeni model: Galaxy A03 Core

Samsung, bütçe dostu yeni giriş seviyesi modeli Galaxy A03 Core’u resmen tanıttı. Türkiye pazarında da satışa sunulması beklenen Galaxy A03 Core’un fiyatı ve özellikleri.

Samsung’dan uygun fiyatlı yeni model: Galaxy A03 Core
Samsung’dan uygun fiyatlı yeni model: Galaxy A03 Core
GİRİŞ 07.12.2021 10:04 GÜNCELLEME 07.12.2021 10:04

Samsung, Hindistan'da düzenlediği bir etkinlikte uygun fiyatlı yeni akıllı telefonu "Galaxy A03 Core"u duyurdu. Sahip olduğu büyük bataryası ile günler boyunca kesintisiz bir şekilde kullanım imkanı sunan akıllı telefon, daha çok günlük ihtiyaçlara yönelik bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

Samsung’un yeni bombası Galaxy S22 için tarih belli olduSamsung’un yeni bombası Galaxy S22 için tarih belli oldu

GALAXY A03 CORE EKRANI VE KAMERASI

Samsung'un yeni akıllı telefonu, 6,5 inç büyüklüğünde IPS LCD ekranla geliyor. HD+ çözünürlük sunan bu ekranda yer alan çentik ise 5 MP çözünürlük sunan ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Parmak izi tarayıcısı bulunmayan akıllı telefon, mavi ya da siyah olmak üzere iki renk seçeneği ile geliyor.

GALAXY A03 CORE DONANIMI

Samsung Galaxy A03 Core, 8 çekirdekli bir işlemci olan Unisoc SC9863A'dan güç alıyor. Mühendisler bu gücü, 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanı ile kombine ettiler. Ancak dileyen tüketiciler, microSD ile depolama alanını genişletebiliyorlar. 5.000 mAh kapasiteli bataryaya sahip telefon hızlı şarj desteği sunmazken; işletim sistemi cephesinde ise Android 11 Go Edition'ı görüyoruz. Yetkililer, bu işletim sisteminin Android 10 Go Edition'dan yüzde 20 performanslı olduğunu, Galaxy A03 Core kullanıcılarının herhangi bir sorun yaşamayacaklarını ifade ediyorlar.

GALAXY A03 CORE FİYATI

Tüm bu özellikleriyle duyurulan Samsung Galaxy A03 Core, an itibarıyla Hindistan pazarında satışa sunulmuş durumda. Önümüzdeki dönemlerde Türkiye pazarına gelmesi de beklenen telefonun fiyatı ise 106 dolar (vergisiz 1.461 TL) olarak açıklandı.

KAYNAK: WEBTEKNO, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü