Instagram Reels yeni özelliğe kavuştu

Instagram’ın TikTok benzeri Reels kısmına yeni bir özellik getirildi. Artık kullanıcılar Instagram gönderilerindeki yorumlara direkt Reels videosuyla yanıt verebiliyor.

Instagram Reels yeni özelliğe kavuştu
Instagram Reels yeni özelliğe kavuştu
GİRİŞ 11.12.2021 10:04 GÜNCELLEME 11.12.2021 10:04

Instagram, Reels kullanıcıları arasındaki etkileşimi bir adım öteye taşıyacak ‘Reels Yanıtları’ işlevini kullanıma sundu. Bir süredir test aşamasında olan bu özellik sayesinde, videolardaki yorumlara doğrudan Reels ile yanıt verebiliyorsunuz.

TİKTOK ÖZELLİĞİ INSTAGRAM’A GELDİ

Reels’taki videolara yapılan yorumun altındaki ‘Yanıtla’ butonuna dokunduğunuzda, sol köşede mavi kamera simgesi (önceden burada profil fotoğrafı vardı) beliriyor. Sizi söz konusu yoruma yanıt vermek üzere doğrudan Reels bölümüne aktaran bu simgeye tıkladıktan sonra videoyu çekip ardından takipçilerinizle paylaşabiliyorsunuz.

Ayrıca Instagram çektiğiniz Reels videosuna, yanıtladığınız yorumu çıkartma olarak yerleştiriyor. Böylelikle takipçileriniz o videoyu hangi amaçla paylaştığınızı anlayabiliyorken, yorumun sahibi de kendisine yanıt verdiğinizin farkına varmış oluyor.

Instagram, yeni özelliği resmi hesabından şöyle duyurdu:

İçerik üreticilerin Instagram’da yarattığı toplulukları seviyoruz. Bu nedenle, hedef kitlenizle etkileşime geçmenizi sağlayacak yeni bir özellik olan ‘Reels Görsel Yanıtları’nı kullanıma sunmaktan heyecan duyuyoruz. Artık yorumları Reels ile yanıtlayabilirsiniz. Yorum bir çıkartma olarak açılacaktır.

KAYNAK: SHİFTDELETE, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!