Instagram'ın 2022'de odaklanacağı konular açıklandı

Instagram'ın CEO'su hızla değişen dünyayla birlikte Instagram'ın da değişeceğini belirterek platformun 2022 yılında özellikle hangi konulara odaklanacağını duyurdu.

Instagram'ın 2022'de odaklanacağı konular açıklandı
Instagram'ın 2022'de odaklanacağı konular açıklandı
GİRİŞ 29.12.2021 15:18 GÜNCELLEME 29.12.2021 15:18

Instagram başkanı Adam Mosseri, yaptığı bir video paylaşımla platformunun 2022 planlarından ve genel olarak nelere odaklanacaklarından bahsetti. Mosseri, video çalışmalarını iki katına çıkaracaklarını ve tüm video formatlarını Reels etrafında birleştireceklerini söyledi.

DÖRT ODAK NOKTASI PAYLAŞTI

Instagram başkanı yaptığı video paylaşımda: "Instagram'ın ne olduğunu yeniden düşünmemiz gerekecek çünkü dünya hızla değişiyor ve biz de onunla birlikte değişmek zorunda kalacağız." dedi ve 2022'de odaklanacakları konuları açıkladı. Instagram'ın video ürünlerini Reels etrafında birleştireceğini ve bu ürünü büyütmeye devam edeceğini belirten Mosseri bunun haricinde üç ana konudan da bahsetti.

İçerik oluşturuculara değinen başkan, Instagram'ın içerik oluşturucuların geçimlerini sağlamalarına yardımcı olmak adına daha fazla para kazanma aracı sunacağını duyurdu. Platform ayrıca kullanıcıların deneyimleri üzerinde daha fazla kontrol sağlayabilmesi amacıyla şeffaflığa odaklanacak.

Mosseri, Instagram'ın 'insanların çevrimiçi olarak bağlantı kurmasının birincil yolu' olarak tanımladığı mesajlaşmaya daha fazla ilgi göstereceğini söyledi. 2022 yılında platform, direkt mesajlar için birçok özelliği kullanıma sunacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!