Yenilikçi robot süpürge DEEBOT N8 satışa sunuldu

ECOVACS ROBOTICS, kullanıcılara üstün bir temizlik deneyimi sunan DEEBOT N8 robot süpürge modelini piyasaya sundu. TrueMapping kusursuz haritalama teknolojisi ile birlikte gelen DEEBOT N8, sahip olduğu özelliklerle otomatik ev temizliğini bir üst seviyeye taşıyor.

Yenilikçi robot süpürge DEEBOT N8 satışa sunuldu
Yenilikçi robot süpürge DEEBOT N8 satışa sunuldu
GİRİŞ 11.05.2022 13:42 GÜNCELLEME 11.05.2022 13:42

Dünyanın önde gelen ev hizmeti robot üreticisi ECOVACS ROBOTICS, kullanıcılara üstün bir temizlik deneyimi sunan DEEBOT N8’i tüketicilerle buluşturdu. DEEBOT N8, ECOVACS'ın TrueMapping kusursuz haritalama teknolojisi ile birlikte geliyor.

Tek seferde süpürme ve paspaslama sağlıyor

Elektronik olarak kontrol edilen bir su pompası ve su deposu ile üretilen DEEBOT N8, tek seferde süpürme ve paspaslama sağlıyor. OZMO Paspaslama Sistemi, su deposunu doldurmak için sürekli durmaya gerek kalmadan tüm evi verimli bir şekilde temizleyebiliyor. DEEBOT N8’deki sensörler, daha güvenli ve daha derin bir temizlik sürecini garanti etmek için paspas modu veya paspas nemlendirmeyi devre dışı bırakma arasında otomatik olarak geçiş yapıyor. Paspas olmadan, su deposu dolu olsa bile sızıntı yapmıyor. Kullanıcılar, ECOVACS HOME uygulaması aracılığıyla su verimliliğini kendileri yönetebiliyor. DEEBOT N8, ayrıca yükseltilmiş tek kullanımlık paspas levhası ve lekeleri etkin bir şekilde çıkaran ve zeminleri temiz tutan özel bir temizleme formülü ile birlikte geliyor. Zeminlere doğal ve taze bir koku bırakarak bakterilerin %99,26'sını yok edebiliyor.

Girmesini istemediğiniz alanları sınırlayabilirsiniz

Birden fazla katlı bir evde oturan kullanıcılar için DEEBOT N8, TrueMapping kusursuz haritalama teknolojisi ile kat haritalarını saniyeler içinde oluşturabiliyor. DEEBOT N8, hangi odaların ve katların temizleneceğini seçerek, her bir kat haritası için optimum temizleme rotasını özelleştirebiliyor. DEEBOT N8’in dToF lazer algılaması, nesne tanımada dört kat iyileştirme ile mesafe tanıma yeteneklerini iki katına çıkardı. Algılama mesafesi ise, iki milimetre kadar küçük nesneleri algılama yeteneği ile 10 metreye yükseltildi. Sektör lideri algoritmalarla entegre olan DEEBOT N8, daha büyük evler için bir avantaj olarak daha hızlı ve hassas bir şekilde verimli temizlik rotasını tarayabiliyor, haritalayabiliyor ve planlayabiliyor. Gizlilik gerektiği durumlarda ise DEEBOT N8’in Virtual Boundary / Sanal Sınır özelliği ECOVACS HOME uygulamasıyla kontrol edilebiliyor ve robot süpürgenin belirli alanlara girmesi ve temizlik yapması kısıtlanabiliyor.

Yükseltilmiş emiş gücü daha güçlü bir temizleme performansı sunuyor

DEEBOT N8’in devrim niteliğindeki Basınç Kontrol Sistemi, şaşırtıcı derecede düşük bir gürültü seviyesi ile enerji verimliliği sunuyor. MAX+ modu ile emiş gücü 2300Pa'ya çıkarılabiliyor ve ekstra emiş gücü sayesinde daha iyi temizlik sonuçları elde edilebiliyor. The Floating Brush 2.0 özelliği, en derin yerlerde biriken tozu bile süpürebilen, en yeni süspansiyon ve fırça tasarımına sahip. Hareket eden fırça dikey olarak salınarak, temizleme ve emmede ek verimlilik sağlıyor ve tozu asla kaçırmıyor.

Evinize uygun temizlik programını seçebilirsiniz

DEEBOT N8, ECOVACS HOME uygulaması ile otomatik ev temizliğini bir üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar ister bir akıllı telefon aracılığıyla isterlerse Amazon Echo/Dot ve Google Home gibi akıllı ev cihazları aracılığıyla evleri için en uygun temizlik programlarını seçebiliyorlar. Gelişmiş haritalama özelliği, kullanıcıların her oda için bir temizlik planı oluşturmasına, birden fazla temizleme moduna geçmesine ve çok katlı haritaları kaydetmesine olanak tanıyor. Kullanıcılar robot süpürgelerini uzaktan kontrol edebiliyor, bir temizlik rotası planlayabiliyor ve tüm bu işlemleri uzaktan izleyebiliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı