Elon Musk, Twitter'ı SEC'e şikayet etti

Elon Musk, SEC'ten Twitter'ın kullanıcı rakamlarına yönelik bildirimlerini gözden geçirmesini istedi.

Elon Musk, Twitter'ı SEC'e şikayet etti
Elon Musk, Twitter'ı SEC'e şikayet etti
GİRİŞ 18.05.2022 10:40 GÜNCELLEME 18.05.2022 11:40

Tesla CEO'su Elon Musk, yatırım yaptığı ve tamamını satın alma teklifi verdiği Twitter'ın kullanıcı sayısına yönelik endişelerinin giderilmesi için ABD'nin sermaye piyasası denetim, gözetim kurumu SEC'e başvurdu.

Daha önce de Twitter'ın kendisine spam ve sahte hesap sayısını toplam kullanıcıların yüzde 5'inden az olduğuna dair kanıt sunması gerektiğini belirten Elon Musk, SEC'in kullanıcı rakamlarını incelemesini istedi.

Bu arada SEC'in dün kamuoyu ile paylaştığı bir bildirim, Elon Musk'ın Twitter'a yatırım yapmasından Şirket'in tamamı için satın alma teklifi verdiği 14 Nisan'a kadar geçen sürede Twitter'in yöneticileri ile 3 toplantı yaptığını gösterdi.

Musk bu toplantılarda Twitter'ın eski CEO'su Jack Dorsey'in yanı sıra, hali hazırdaki CEO'su Parag AgrawaL, Yönetim Kurulu Başkanı Bret Taylor ve Yönetim Kurulu üyesi Egon Durban ile de görüştü.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi