Trendyol, iş ortaklarıyla iletişimde BiP’i tercih etti

Yerli iletişim ve yaşam platformu BiP ile Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol yeni bir iş birliğine imza attı. Bu kapsamda Trendyol, iş ortaklarıyla iletişimini BiP Keşfet’in Kapalı Grup İletişim Kanalları’na taşıdı.

Trendyol, iş ortaklarıyla iletişimde BiP’i tercih etti
Trendyol, iş ortaklarıyla iletişimde BiP’i tercih etti
GİRİŞ 11.07.2022 10:40 GÜNCELLEME 11.07.2022 10:40

Türkiye’nin iletişim ve yaşam platformu BiP, bireysel kullanıcılara sunduğu kolaylıkların yanı sıra kurumsal müşterileri için de farklı çözümler geliştiriyor. Bu kapsamda, Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, satıcılarıyla iletişim süreçlerini BiP Keşfet’in Kapalı Grup İletişim Kanalları’na taşıyor. Böylece Trendyol iş ortaklarına yönelik bilgilendirme, duyuru ve eğitim videolarını BiP’teki kanal üzerinden paylaşacak.

Perakende sektörüne güvenli ve kaliteli hizmet

Trendyol, BiP’in sunduğu platform üzerinde interaktif senaryolar gerçekleştirerek satıcılarıyla etkileşimini artırmayı hedefliyor. BiP Keşfet’in bu çözümü, perakende sektörünün önde gelen tedarikçilerine güvenli ortamda kaliteli hizmet verirken, sektörle ilgili gelişmelerin daha yakından takip edilmesini ve iş ortaklarının daha donanımlı olmalarını da sağlıyor. BiP, bu alandaki iş birliklerini geniş ekosistemi olan diğer firmalarla da geliştirmeyi planlıyor.

BiP Keşfet’te neler var?

Kullanıcıların magazinden spora, hava durumundan indirim kampanyalarına kadar günlük hayata dair birçok hizmeti bulabildikleri BiP, kurumsal müşterileri için de avantajlı hizmetler sunuyor. BiP Keşfet alanındaki Kapalı Grup İletişim Kanalları ile yalnızca yetkilendirilen kullanıcıların erişebildiği servis kanalları oluşturmak mümkün. BiP Keşfet alanında Marka İletişim Kanalı oluşturan firmalar; müşteri iletişimini dijitalleştirmenin yanı sıra kanal üzerinden kampanya, duyuru, anket gönderimleri yapabiliyor; müşteri hizmetleri, satış, lokasyon bazlı kurgu desteği sağlayabiliyorlar. Ayrıca BiP Kapalı Grup İletişim Kanalları ile şirket içi iletişim dijitale taşınarak, yazışmalar güvenle yapılabiliyor.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBAN kiralamaya ağır cezalar geliyor! Maliye geniş çaplı çalışma başlattı
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!