Apple zam yapabilir! iPhone 14'ün tanıtılmasına saatler kala Apple Store kapatıldı

Apple'ın online mağazası bu akşam düzenlenecek etkinlik öncesinde geçici olarak kapatıldı. TSİ 20.00'de başlayacak etkinlikte 4 yeni iPhone modeli ve Apple Watch 8 ile yeni iPad'in tanıtılması bekleniyor.

Apple zam yapabilir! iPhone 14'ün tanıtılmasına saatler kala Apple Store kapatıldı
Apple zam yapabilir! iPhone 14'ün tanıtılmasına saatler kala Apple Store kapatıldı
GİRİŞ 07.09.2022 15:53 GÜNCELLEME 07.09.2022 15:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aylardır sızıntılarıyla gündeme gelen yeni iPhone 14 serisi bu akşam düzenlenecek etkinlikte sergilenecek. Apple'ın bu etkinlikte iPhone 14 serisine ek olarak, Apple Watch Pro, AirPods 2 ve Watch 8 serisi gibi diğer popüler ürünlerini de tanıtması bekleniyor.

Apple, her tanıtım öncesi çevrimiçi mağazalarını geçici olarak kapatıyor. Gelenek bugün de bozulmadı. Etkinlik öncesi Apple’ın online mağazası geçici olarak alışverişe kapatıldı. Online mağazaya girmek isteyenler "Hemen döneceğiz. Apple Store'da bazı güncellemeler yapıyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" uyarısıyla karşılaştı.

APPLE ÜRÜNLERİNDE FİYAT ARTIŞI BEKLENTİSİ

Apple Store yeni bir ürün ekleneceği zaman kısa bir süreliğine kapatılabiliyor.  Ancak Apple, haziran ayında düzenlediği etkinliğinin ardından Türkiye'de sattığı tüm cihazlara ortalama yüzde 17 ila 20 oranında zam yapmıştı. Zam sonrası iPhone 13 Pro Max'in bazı modelleri 42 bin TL'ye kadar yükseldi.

Benzer gelişmelere bakıldığında Apple'ın yine bir etkinlik öncesi online mağazasını kapatması yeni Apple ürünlerini siteye eklemek için siteyi bakıma almış olması olabileceği gibi fiyatları güncellemek için de olabilir.

Şu an konuyla ilgili Apple'dan açıklama yapılmadı. Ancak dünya geneli artan enflasyon ve döviz kurundaki hareketler Apple'ın ürünlerine zam yapabileceğinin sinyallerini veriyor.

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR 1
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    panik yapmayin cin mali cok iyi cepler var onu alin ben øyle yapacagim hangisi ucuz ise onu alirim zaten usa mali degil her parcasini cin yapiyor biz de bazi hainler yerli usa mali desin dursun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı