iPhone 14 Pro'ların kamerasında büyük sorun

Birçok sosyal medya uygulamasının iPhone 14 Pro serisinin yeni kamera teknolojisine tam olarak hazır olmadığı görülüyor.

iPhone 14 Pro'ların kamerasında büyük sorun
iPhone 14 Pro'ların kamerasında büyük sorun
GİRİŞ 19.09.2022 11:34 GÜNCELLEME 19.09.2022 11:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

iPhone 14 serisinin bazı ülkelerde teslimatına başlanmasıyla sosyal medyada telefonla ilgili paylaşımlar artmaya başladı. Bu paylaşımlardan bir tanesi ise iPhone 14 Pro serisinin kamerasında büyük bir sorun olduğunu gösteriyor.

iPhone 14 Pro ya da Pro Max kullanıcıları Snapchat, TikTok ve Instagram gibi üçüncü taraf uygulamaları kullanarak fotoğraf ve video çekemiyor. Bu uygulamalar üzerinden çekim yapıldığında kamera titriyor ve ses çıkıyor.

Bir kullanıcı Reddit'te yaptığı paylaşımda sorunu şu şekilde açıkladı:

"Snapchat'i her açtığımda veya kamerayı Instagram için her kullandığımda kameramın kontrolsüz bir şekilde titrediğini deneyimliyorum. Ancak normal kamera uygulamasını kullandığımda herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum"

Yalnızca üçüncü taraf uygulamalarında görüldüğünden dolayı sorunun kaynağı yazılım hatası gibi duruyor. Bu bağlamda sorunun çözümü için ya Apple güncelleme yayınlamalı ya da uygulamalar iPhone 14 Pro'nun kamerasına göre yeniden yazılmalıdır. Taraflar henüz bir açıklama ya da güncelleme yayınlamadı.

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR 1
  • Tek 1 yıl önce Şikayet Et
    Onun için asla ilk çıkan cep almam ya bir iki beklerim bakarım yorumlara yada iki model eski alırım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı