TECNO, CES’te “2022-2023 Global Top Brands Award” ile onurlandırıldı

Teknolojik yeniliklerde üstlendiği öncü rol ve küreselleşmedeki başarıları ile TECNO, CES’te “2022-2023 GLOBAL AKILLI TELEFON MARKALARI” listesinde TOP 10 derecesi ile onurlandırıldı.

TECNO, CES’te “2022-2023 Global Top Brands Award” ile onurlandırıldı
TECNO, CES’te “2022-2023 Global Top Brands Award” ile onurlandırıldı
GİRİŞ 12.01.2023 16:17 GÜNCELLEME 12.01.2023 16:17

Her yıl düzenlenen CES 2023 tüketici elektroniği fuarında 2022-2023 yılının GLOBAL TOP BRANDS seremonisi yapıldı ve TECNO "2022-2023 GLOBAL SMART PHONE BRANDS TOP 10" listesine dahil edilerek onurlandırıldı. 

2013'ten bu yana modern ve tarz sahibi bir marka oluşturmak adına teknoloji inovasyonunda ve tasarımda mükemmelliği hedefleyen ve bu doğrultuda sürekli ivme kazanan stratejisiyle TECNO, 70'in üzerinde pazarda faaliyet gösteren yenilikçi bir küresel marka olarak kendi hikayesini yazmaya devam ediyor. Bu ödül de TECNO’nun küresel rekabet gücünün bir başka ikna edici kanıtı olarak karşımızda duruyor.

CES bünyesinde Asia Digital Group ve European Digital Group tarafından düzenlenen ve TWICE ve International Data Corporation (IDC) tarafından desteklenen yıllık GLOBAL TOP BRANDS ödülleri, küresel tüketici elektroniği markalarını tüketiciler için geliştirdikleri öncü yenilikler için onurlandırmayı ve endüstrinin gelişimini desteklemeyi amaçlıyor. 

Asia Digital Group Başkanı Dongfang Zhu; “TECNO'nun bu yıl ulaştığı başarılar bizi etkiledi. TECNO, küresel pazarlarda uzun vadeli bir itibar kazanmış ve kendisini gelişmekte olan pazarlar için teknolojik yeniliklere adamış bir marka. TECNO, inovasyonlar yapmaya en ön saflarda devam ediyor ve zirvedeki tüketici elektroniği markalarında aradığımız bu ruhu gerçek anlamda somutlaştırıyor." yorumunu yaptı.

TECNO'nun büyük teknoloji yürüyüşü onurlandırıldı

Bu yılki GLOBAL TOP AWARDS, aday olan katılımcı markaları endüstri popülerliği, küresel stratejik düzen, uluslararası pazardaki etkisi ve ürün inovasyonu olmak üzere dört farklı boyutta değerlendiriyor. Bu prestijli küresel ödülü kazanmak ve TOP 10 Global Smart Phone Brands listesinde yer almak da TECNO'nun bu alanlardaki atılımlarını güçlü şekilde onaylıyor.

Ülkemizdeki yatırımlarını günden güne artıran, birbirinden yenilikçi ürünleriyle ve en son teknolojik gelişimler ve tasarım trendlerini takip eden stratejisiyle TECNO, durmaksızın ilerleyerek kullanıcılarına devrimsel bir deneyim sunmayı hedefliyor. Sürekli yeniliği hedefleyen anlayışı ile de dijital yaşama bağlığını günden güne artıran genç nesil tüketiciler tarafından da tercih edilmeye devam ediyor.

TECNO Genel Müdürü Jack Guo, "CES 2023'te kazandığımız prestijli GLOBAL TOP AWARDS ödülünü büyük bir tevazu ve heyecanla karşılıyoruz. Bu, seçkin bir marka yaratma ve TECNO'yu küresel tüketiciler için en iyi seçim haline getirme konusundaki sürekli çabalarımızın muhteşem bir takdiridir. Bu değerli takdir ve gelişmekte olan pazarlar ile tüketicilere olan istikrarlı taahhüdümüzle, teknoloji ve tasarım arasında yeni sınırlar zorlayarak inovasyon stratejimizi daha da ileriye taşımaya devam edecek ve tüketicilerimizin dijital bağlantılı ve ileriye dönük güzel bir hayat inşa etmelerini sağlayacağız” diye konuştu.

Yenilikçi ve giderek büyüyen bir teknoloji markası olarak TECNO, yüzü yeniliklere dönük müşterileri için birinci sınıf akıllı cihazlar sağlamak adına teknolojik inovasyonları ve stil sahibi tasarımlarıyla yeni standartlar belirliyor. 

2022 yılında TECNO, "stüdyo kalitesinde" portre fotoğrafı deneyimi yaşatabilmek için, profesyonel kamera performansında bir geri çekilebilir portre lensine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu PHANTOM X2 Pro, okyanus plastiklerinden geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak yapılmış bir arka kapağa sahip PHANTOM X2 Pro 5G Eco-Friendly Special Edition ve telefonun güneş ışığında renk değiştirmesini sağlamak için “Sunlight Drawing” teknolojisini kullanan dünyanın ilk akıllı telefonu CAMON 19 Pro Mondrian Edition da dahil olmak üzere teknoloji yeniliklerinde birçok büyük sıçrama yaptı ve aralarında iF Design Award, MUSE Design Awards ve A’ Design Award’un da aralarında olduğu pek çok ödül kazandı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!