Mücevher gibi sabit disk - Video

Ufak boyutlara ve çok şık bir tasarıma sahip bir harici sabit disk arıyorsanız Toshiba'nın Store Steel adlı modeli sizin bu isteklerinizi karşılayacak.

GİRİŞ 28.09.2009 14:04 GÜNCELLEME 25.07.2018 03:38

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, bilgisayar ile işi olan herkes artık verilerini taşınabilir kılmak istiyor. Bunun için USB flash bellekler sıkça kullanılsa da bu cihazlar sabit disklerin verdiği performansı her zaman sağlayamıyorlar. Ancak taşınabilir sabit diskler de her zaman gerçekten taşınabilir olamıyorlar. Toshiba'nın 1,8 inçlik Store Steel adlı ürünü ise gerçekten taşınabilir olmasıyla dikkat çekiyor. Toshiba Store Steel boyutlarının yanı sıra tasarımının şıklığıyla da dikkat çeken bir ürün. Çelik kaplaması ve deri kılıfıyla oldukça hoş bir cihaz olan Toshiba Store Steel'in detaylı incelemesini aşağıda izleyebilirsiniz.

Test Sonuçları

Daha önce yaptığımız harici sabit disk testlerindeki ürünlerle karşılaştırdığımız Toshiba Store Steel gerçekten iyi bir performans gösterdi. Diğer ürünlerle tam olarak aynı sınıfta olmasa da yaptığımız test karşılaştırma açısından aklımızda iyi bir fikir oluşturdu. Ürün özellikle yazma hızında gösterdiği performansla bizlerin beğenisini kazandı.

 

 

 

Teknik Özellikler

Toshiba Store Steel

Harici Sabit Disk

Kapasite: 120 GB
Arayüz: USB 2.0
Sabit disk boyutu: 1,8 inç
Boyutlar: 10 x 60 x 91 mm

Bilgi için: Toshiba Türkiye
Web: www.toshiba.com.tr
Fiyat: 260 TL

:: Toshiba'nın bu harici diskinin tasarımını, fiyatını ve performansını beğendiniz mi?

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da arka arkaya iki deprem
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak