Parmak izi okuyucular ekranın altına giriyor!

LG, erişimin zor olmasından rahatsız olanlar için sensörü ekranın altına yerleştirmeye hazırlanıyor.

Parmak izi okuyucular ekranın altına giriyor!
Parmak izi okuyucular ekranın altına giriyor!
GİRİŞ 02.05.2016 12:37 GÜNCELLEME 02.05.2016 12:37

Motorola’nın Atrix modeli ve özellikle Apple’ın iPhone 5s’i ile akıllı telefonlarda hayatımıza giren parmak izi ile koruma, diğer üreticiler tarafından hızla kullanılmaya başlanarak günümüzde oldukça iyi seviyelere geldi. 

Akıllı telefon üreticilerinin telefonlarında kullandığı parmak izi okuyucular artık sorunsuz ve hızlı bir şekilde çalışıyor. Ancak, kullanıcılar farklı üreticilerin parmak izi okuyucuyu home butonu ile birlikte yan tarafa ve arkaya gibi farklı konumlara yerleştirmesinden şikayetçi.

Parmak izi okuyucular ekranın altına giriyor!

Akıllı telefonların tasarımı hakkında yeni adımlar atılmasını istediğini belirten LG yetkilileri, parmak izi okuyucuyu ekran camı altında gizlemeyi başardıklarını belirterek, düğmesiz parmak izi okuyucu tasarladıklarını duyurdu.

Shiftdelete'in haberine göre parmak izi okuyucunun ekranın altında yer alması ile birlikte su ve toza karşı korumaya gerek kalmadan daha hızlı sensörlerin geliştirilmesi kolay bir hale gelecek. Ayrıca LG, bu teknolojiyi yeni akıllı telefonlarında kullanıp kullanmayacağı hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!