Sınırdaki tansiyon 'İnce Fikir'de ele alınacak

Gündeme dair konuları, Gazeteci Fadime Özkan ve Hukukçu Özlem Zengin ‘İnce Fikir’li konuklarıyla artık her Çarşamba Ülke TV'de konuşacak.

Sınırdaki tansiyon 'İnce Fikir'de ele alınacak
Sınırdaki tansiyon 'İnce Fikir'de ele alınacak
GİRİŞ 20.10.2014 10:08 GÜNCELLEME 23.10.2014 12:53

Ülke TV’nin yeni programı ‘İnce Fikir’in ilk yayınına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Uluslararası İlişkiler Uzmanı Prof. Dr. Beril Dedeoğlu ve Hukukçu Gülçin Avşar konuk olacak.

Siyasetten ekonomiye, diplomasiden popüler kültüre, derin tarihten gündelik hayata her konu imbikten geçiyor ve ‘İnce Fikir’e dönüşüyor. Türkiye ve dünyada olup bitenler, gözden kaçanlar Ülke TV’nin yeni programı ‘İnce Fikir’de ele alınacak. Gazeteci Fadime Özkan ve Hukukçu Özlem Zengin’in hazırlayıp sunacağı programın ilk yayınında Suriye'deki iç savaşın Türkiye'ye yansımaları konuşulacak. Suriye sınırında yaşananları Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Uluslararası İlişkiler Uzmanı Prof. Dr. Beril Dedeoğlu ve Hukukçu Gülçin Avşar yorumlayacak. ‘‘Küresel güçler Suriye'de 250 bin insan ölürken neredeydi? Onları harekete geçiren IŞİD'in gücü nedir? Bölgenin haritası yıllar sonra yeniden mi çiziliyor? Yeni ayrım noktası mezhepler mi olacak? Savaşın mağdurları siviller neler yaşıyor? Can havliyle Türkiye'ye sığınan mülteciler için kim ne yapıyor? Çözüm sürecinin tarafları açısından Kobani ne anlam ifade ediyor? Akiller bu defa nasıl bir görev üstlenecek?’’ soruları İnce Fikir’de cevap bulacak.

‘İnce Fikir’ her Çarşamba günü saat 21:00’de Ülke TV ekranlarında olacak. Hayatı ve hakikati ıskalamamak için ‘İnce Fikir’i kaçırmayın!

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya açıkladı: Cezalar iptal edildi
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!