MEB düzenlemesinde 'İnce Fikirler' Ülke TV'de

Gündeme dair konuları, gözden kaçan mevzuları Gazeteci Fadime Özkan ve Hukukçu Özlem Zengin ‘İnce Fikir’li konuklarıyla değerlendiriyor.

MEB düzenlemesinde 'İnce Fikirler' Ülke TV'de
MEB düzenlemesinde 'İnce Fikirler' Ülke TV'de
GİRİŞ 10.12.2014 14:54 GÜNCELLEME 10.12.2014 16:54

İnci Fikir’de bu hafta Milli Eğitim’deki yeni düzenlemeler konuşulacak. Siyasetten ekonomiye, diplomasiden popüler kültüre, derin tarihten gündelik hayata her konu imbikten geçiyor ve ‘İnce Fikir’e dönüşüyor. Programda bu hafta Osmanlıca, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İnkîlap Tarihi ve Atatürkçülük dersleri ile ön plana çıkan Milli Eğitim’deki yeni düzenlemeler ele alınacak. ‘‘Osmanlıca dersi seçmeli mi olmalı, zorunlu mu? Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi nasıl verilmeli, tartışmalara yol açan sorun nerede? Karma eğitim nasıl değerlendirilmeli?’’ gibi akla gelen sorular İnce Fikir'de yanıt bulacak.

Programda ayrıca; siyasette zaman zaman gün yüzüne çıkan çirkinlikler konuşulacak. Eski Milletvekili Feyzi İşbaşaran'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında sosyal medyadaki yorumları ve ardından maruz kaldığı linç girişimi Fadime Özkan ve Özlem Zengin’in hazırlayıp sunduğu İnce Fikir’de masaya yatırılacak.
 
Gazeteci Fadime Özkan ve Hukukçu Özlem Zengin’in yönetiminde  ‘İnce Fikir’ bu akşam saat 21:00’de Ülke TV ekranlarında olacak. Hayatı ve hakikati ıskalamamak için ‘İnce Fikir’i kaçırmayın!
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!