Hayranlarından mesaj yağıyor! Turgut Alp sevgisi sınırları aştı

Televizyon ekranlarının en beğenilen dizisi olan Diriliş Ertuğrul'da 'Turgut Alp' karakterini canlandıran Cengiz Coşkun'a sevgi seli

Hayranlarından mesaj yağıyor! Turgut Alp sevgisi sınırları aştı
Hayranlarından mesaj yağıyor! Turgut Alp sevgisi sınırları aştı
GİRİŞ 13.06.2017 13:23 GÜNCELLEME 13.06.2017 13:23

'Diriliş: Ertuğrul' dizisinde 'Turgut Alp' karakterini oynayan Cengiz Coşkun, dünyanın dört bir yanında geniş bir hayran kitlesi edindi.

Dizide rol aldığı aksiyon sahneleri ve yakışıklılığıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Coşkun'a; Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, ABD ve Rusya'daki hayranlarından mesaj yağıyor.
 

turgut-alp-sevgi-seliGeçtiğimiz günlerde Suudi bir hayranı, evinin duvarına Coşkun'un dev bir resmini yaptırdı. Oyuncunun hayranları, sosyal medyada paylaşılan resimle ilgili beğenilerini dile getirdi.

Cengiz Coşkun Kimdir? Cengiz Coşkun Nereli? Kaç Yaşında?

1982 doğumlu yakışıklı oyuncu Cengiz Coşkun İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Spor Akademisinden mezun olmuş eski profesyonel basketbolculardandır. 2002 yılında Best Model olduktan sonra modelliğe adım atan Cengiz Coşkun 2005 senesinde Rüzgarlı Bahçe isimli dizide oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Fetih 1453 isimli sinema filminde de rol almış en son Diriliş Ertuğrul dizisinde Turgut Alp karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında Survivor yarışmasında boy gösteren Cengiz Coşkun aslen Bulgaristan göçmenidir yarışmada 94. gün elenmiş yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha