Nazardan korunmak için ne yapılmalıdır?

‘Nursaçan’la Sohbetler’ Muhsin Bay’ın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle Kanal 7’de…

Nazardan korunmak için ne yapılmalıdır?
Nazardan korunmak için ne yapılmalıdır?
GİRİŞ 24.09.2020 13:21 GÜNCELLEME 24.09.2020 13:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Nursaçan’la Sohbetler, İslamiyet’i doğru bir biçimde yaşamak için izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, başarılı sunucu Muhsin Bay’ın sunumuyla ekrana gelen Nursaçan’la Sohbetler’de bu hafta İslam’da nazar konusu ele alınacak.

Cumartesi sabahları Nursaçan’la Sohbetler ile taçlanıyor. İslamiyet’i hakkıyla yaşayabilmek için akıllara takılan soruların yanıt bulduğu Nursaçan’la Sohbetler’de bu hafta beğenilen bir şeye kıskançlıkla bakarak zarar verecek şekilde onu etkileyen nazar konusuna değinilecek. Nursaçan ‘Nazar değmemesi için hangi duayı okumalıyız? Hz. Muhammed nazardan korunmak için hangi duayı okumuştur? Kem gözlere, göz değmesine ve göze gelmeye karşı okunacak bir dua var mıdır? Kuran’da ve hadislerde geçen nazara karşı dualar hangileridir?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Necmettin Nursaçan ayrıca sosyal medya üzerinden izleyicilerin yönelttiği dini soruları Kur’an-ı Kerim ışığında yanıtlıyor.

‘Nursaçan’la Sohbetler’ Muhsin Bay’ın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle Kanal 7’de…

YORUMLAR 1
  • Ranu 3 yıl önce Şikayet Et
    Selamün aleyküm hocam ben sevdigim bi arkadaşıma 1 ay sana mesaj yazmicam dedim sana and olsun sana yemin olsun dedim evine misafirliğe gittim cikincada tesekkur manasında bi not yazip biraktim ama mesaj yazmadım telefonuna kağıda yazip koltugun üzerine biraktim yeminim bozuldu mu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'