Rize'den muhteşem manzaralar Bahar Kapıda'da

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Karadeniz’in incisi Rize’den evlere konuk olacak.

Rize'den muhteşem manzaralar Bahar Kapıda'da
Rize'den muhteşem manzaralar Bahar Kapıda'da
GİRİŞ 17.09.2021 16:15 GÜNCELLEME 17.09.2021 16:15

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Gelir, bu hafta yemyeşil ormanları, çay tarlaları ve muhteşem havasıyla Rize’den renkli görüntülerle ekrandaki yerini alacak. Bahar Gelir Rize’de ilk olarak çay bahçesine gitti. Yöresel kıyafetleri içinde çay toplayan Bahar Gelir, çayın tarladan sofraya olan yolculuğunu köylülerden dinledi. Bahar Kapıda ekibi daha sonra Rize Ardeşen’de atmaca yetiştiren köylüleri ziyaret etti. Atmaca yetiştirmenin püf noktalarını öğrenen Bahar Gelir, atmacanın koluna konmasıyla heyecan dolu anlar yaşadı.

Bahar Kapıda ekibi son olarak Rize’nin yaylalarına çıktı. Muhteşem manzaralara ev sahipliği yapan yaylaları  gezen Bahar Gelir izleyicileri için benzersiz görüntüler derledi.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi