Trabzon

AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi:

11:56 19 Mayıs 2016
AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi:

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, "Seçilecek olan genel başkanımızla birlikte bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz" dedi.

Revi, AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, konuşmasına 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak başladı.

AK Parti'nin 22 Mayıs'ta ikinci olağanüstü kongresini yapacağını anımsatan Revi, "Genel başkanımız, başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin genel başkanlığını yürüttüğü bu süreç içerisinde AK Parti'nin daha ileriye gitmesi, AK Parti'nin ilkelerinin daha çok pekişmesi, çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli, son derece kıymetli çalışmalara imza atmıştır." diye konuştu.

Bunun bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Revi, şöyle devam etti:

"Genel başkanımız, başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu, kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışının içerisinde sayın genel başkanımız, genel başkan ve başbakan olarak üstün gayretler göstermiş, önemli başarılara imza atmıştır. Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek yeni genel başkanımız ve başbakanımız da aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir."

AK Parti kongrelerinin her zaman demokrasi şöleni havasında geçtiğini vurgulayan Revi, "Yine bütün AK Parti teşkilatlarıyla birlikte kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara'da olacağız. Bu vesileyle kongremizin bütün AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Seçilecek olan genel başkanımızla birlikte bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.