Trabzon

Trabzon'da bıçak satışları arttı

15:44 30 Ağustos 2017
Trabzon'da bıçak satışları arttı

Trabzon'da, Kurban Bayramı dolayısıyla bıçak satışlarında hareketlilik yaşanıyor.

Ortahisar ilçesinde Uzun Sokak'ta iş yeri bulunan Oğuzhan Varol, yaklaşık iki yıldır kalitesi dolayısıyla ülke genelinde büyük üne sahip Sürmene bıçağı sattığını söyledi.

Vatandaşların bıçaklara ilgi gösterdiğini belirten Varol, "Şu günlerde Allah'a şükür bıçaklar elimizde kalmıyor. Daha önce bıçak verdiğimiz müşterilerimiz, 4-5 müşteri ile bize geliyorlar. Müşterilerimiz memnun olunca biz daha çok memnun oluyoruz." dedi.

Varol, bıçağın kalitesini anlamanın zor olduğuna dikkati çekerek, "Ürünü aldığınız yerdeki kişinin verdiği garanti çok önemli. Bıçaklarımız garantili. Vatandaş herhangi bir sıkıntı yaşadığında ürünümüz ustasından 3-4 sene sonrasına dahi garantili." diye konuştu.

Kurban kesiminde kullanılacak bıçaklarının fiyatının 30 ile 80 lira arasında değiştiğini ifade eden Varol, Ankara ve İstanbul başta olmak bir çok şehre ürün gönderdiklerini anlattı.

İstanbul'daki yakınlarına kurban kesiminde kullanmak için bıçak satın alan Ersin Siyamoğlu ise "Kesimi ve sağlamlığı bakımından Sürmene bıçağını tercih ediyoruz. Bu bıçaklar bana göre kurbana özel, ömürlük bıçaklar." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.