Trabzon

Fındık bahçesindeki 3 metrelik yılan korkuttu

08:22 20 Ağustos 2020 13 Yorum Var
Fındık bahçesindeki 3 metrelik yılan korkuttu

Trabzon’da öldürülen yılanın büyüklüğü korkuttu...

Trabzon’un Arsin ilçesi Yolüstü Köyü’nde fındık toplayanların öldürdüğü yılanın büyüklüğü korkuttu.

Yaz mevsiminde bolca görülen yılanların arasında 3 metre civarında olan yılanı öldüren vatandaşlar, fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştılar.

YORUMLAR

13 Yorum Var
  • Dayı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış yapmış ilk başta yılanla bir dalda oturup istişare yapacaklardı bak yılın kardeş zararlıysan söyle ele bele yapma diyecekti eğer yılan kardeşte hiddetlenirseki meşru müdafa hakkı doğuyor öldürebilirsin o zaman dayıcım!!
    Cevapla
  • serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen gün ben de fındık bahçemiz de 2 mt lik yılan gördüm sadece videoya cekip izledim yavaş yavaş cekip gitti :) neden öldüreyim ki?
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    hakan,çiftçilik yapan birinin ürün aldığı toprağı,çevreyi her yönüyle tanıması lazım,kahve köşelerinde boş boş oturacığına eline bahçesinin bulunduğu bölgeyi anlatan bir kitap alıp okusaydı fena mı olurdu,o zaman o bölgede yaşayan canlılarıda öğrenirdi,Allah ın peygamberimize ilk emri -OKU-dur,Allah ın izniyle oku.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hakan. 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi olurdu da efendi üslup cok önemli peygamberimiz Hz.Vahşiye bile kötü davranmamış üslubunu bozmamış sen bence OKU emri yerinde ama birde müslümanın nasıl davranmasıyla ilgili diğer ayet ve hadisleri OKU.
    İlk beğenen sen ol
  • Hadi Oradan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah kuranda ilk Emri okuda ,kalkipta roman veya bahceyi dogayi anlatan kitabi oku demiyor Allah sana, Allahin emir ve yasaklarini Oku diyor oda Kurani kerimde yaziyor. Yani kurani oku diyor Kurani
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşman.Adam ne yapacaktı eline alip gidip komşusunun tarlasınamı çagıracaktı.Fındık bahçesinde çocuk coluk var.Zehirli olması şart degil 3 metre diyor,seneye 6 metre olurdu.Sonra birine saldırır öldürür.Çok isteyen varsa adres versin evine birkac tane yollarız evinde beslesin!!
    Cevapla
  • Yaşar Dilaver 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hazar yılanı... Zehirsiz boyları 1,80 bazen 2,5 metreye varabilir.. Ege, Akdeniz, Marmara ve Karadebiz boyunca görülür...
    İlk beğenen sen ol
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    yorum yapan arkadaslar siz bahcenizde yilan gorseniz ne yaparsiniz acaba cocugunuz torunuz varsa birde yilanla yasamayami calisirsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.