Kadıköy’de trafikte seyir halindeki taksici ile otomobil sürücüsü arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenerek kavgaya dönüşmesiyle, tekmeler, yumruklar havada uçuştu. Taksi şoförüyle kavga eden kişinin, taksinin kaputuna çıkarak taksicinin üzerine doğru uçan tekme attığı görüldü. O anlar başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Kadıköy’de meydana geldi. İddiaya göre trafikte seyir halindeki otomobil sürücüsü ile taksi sürücüsü arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü. Çevredeki diğer sürücüler araya girerek iki tarafı ayırmaya çalıştı. Taksi şoförüne sinirlenen otomobil sürücüsü, taksinin kaputunun üzerine çıkarak uçan tekme ile şoföre saldırdı. Taksi şoförü ise yere yığılan otomobil sürücüsüne tekmelerle karşılık verdi. Trafikte yol ortasında tekmeler, yumruklar havada uçuştu. Taksi şoförünün uzaklaşmasıyla kavga son buldu. Trafikte korku dolu anlar başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • çakallar 22.03.2022 20:39
    İşte hepiniz böylesiniz. Hepiniz kahramansınız, yiğitsiniz, hepiniz kabadayısınız, ama biri üste çıktığı zaman kedi yavrusu gibi pısıyorsunuz, küçülüp cebe girecek hale geliyorsunuz. KAVGA ETMEK YİĞİTLİK DEĞİL, YİĞİTLİK NEZAKET, TERBİYE, EFENDİLİK, KİBARLIK, İNSANLIK YİĞİTLİKTİR. Elinde tabanca ile birilerini vuran yiğit değil çakaldır.
  • zorbey 22.03.2022 19:59
    al ehliyetini bitsin,
  • oğuz 22.03.2022 17:43
    Atom karınca