Elazığ’da bir çocuk, sokak köpeğinin havlamasından korkup koşarak caddenin karşısına geçmeye çalışınca araba çarptı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, önceki akşam merkez Mustafa Paşa Mahallesinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen çocuk, önce sağını solunu kontrol edip yolun karşısına geçti. Bir süre yürüdükten sonra sokak köpeğinin havlamasından korkan çocuk, koşarak caddenin karşı tarafına geçmek istedi.

Bu sırada yoldan geçen aracın çarpması ile şok geçiren çocuk, şok halinde kalkıp kaldırımda oturmaya başladı. İlk müdahalesi çevredeki vatandaşlar tarafından yapılan çocuk, olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekiplerince Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırıldı. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

Yorumlar 34 Yorum Var
  • ADİL MUHTAR 23.04.2022 14:32
    Yetkililerden bu işe bir çözüm bulmalarını bekliyoruz ve insanı yaşat ki devlet yaşasın köpeği yaşat ki devlet yaşasın denmiyor insan hayatı kıymetlidir insanların huzurunu köpeklerin bozmasına müsade etmeyelim
  • Ülkem 23.04.2022 13:36
    Bu it sevgisi insanların hayatını zorlaştırıyor vede ölümüne sebep oluyor it severler madem çok it seviyorsunuz alın evinizde besleyin analarına babalarına bakmazlar ama ite köpeğe bakıp sonrada köpeklerin serseri mayın gibi dolaşmasına sebep oluyorlar .Allah akıl versin.
  • Mustafa 23.04.2022 13:20
    İçişleri bakanlığı asayişi belediyeden hesaplaşmalı.Asayiş içişleri bakanlığının görevidir.İnsana kendi yöntemiyle adalet aratıp sonrada mahkemeye çıkartmasınlar
  • Yusuf66 23.04.2022 12:21
    Yapmayın etmeyin be kardeşim bu kaçıncı defa
  • Bendeniz 23.04.2022 10:03
    Allahım böyle olaylar bu itseverlerin sevdiklerinin başına gelsin
Daha fazla yorum görüntüle