Tunceli

Tunceli'de uçangözle trafik denetimi yapıldı

11:08 22 Ekim 2018
Tunceli'de uçangözle trafik denetimi yapıldı

Tunceli'de uçangözle havadan görüntü desteği sağlanarak yapılan denetimlerde, trafik kurallarına uymadığı tespit edilen sürücülere cezalar yazıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğünün Trafik Kazalarını Önleme Planı çerçevesinde trafik ekipleri Tunceli-Elazığ karayolunda uçangözle havadan görüntü desteği sağlanarak uygulama yapıldı.

Tunceli İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Trafik Kazalarını Önleme Planı doğrultusunda seyir halinde cep telefonu ile görüşme, trafiği tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirme, emniyet kemeri takmayanları tespit edilmesi için trafik ekiplerinin kent merkezi ile ilçe ve şehirler arası kara yollarında denetimlerine devam ettiği belirtildi.

Denetimlerin ülke genelinde olduğu gibi Tunceli'de planlı ve kararlı bir şekilde devam ettiği dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Eylem planı çerçevesinde uçangözle yapılan denetimlerde seyir halinde cep telefon kullandığı tespit edilen, geçme kurallarına, kırmızı ışık kuralına uymayan ve emniyet kemeri takmayan 334 sürücü tespit edilmiş ve ilgili maddelerden cezai işlem uygulanmıştır. Denetimlerimiz trafik kazalarını önleme planı doğrultusunda yaralanmalı ve ölümlü trafik kazalarını en aza indirilmesi için devam edecektir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.