İşini ve sağlığını kaybetti! Lütfen sesimizi duyun

İşini ve sağlığını kaybeden Abdulkadir Tokmakoğlu (52), “Lütfen sesimizi duyun” diyerek yetkililerden ve hayırseverlerden destek istedi.

İşini ve sağlığını kaybetti! Lütfen sesimizi duyun
İşini ve sağlığını kaybetti! Lütfen sesimizi duyun
GİRİŞ 24.04.2020 08:22 GÜNCELLEME 24.04.2020 08:22

Eşi ve kızıyla birlikte Kargı ilçesi TOKİ Konutları’nda kiralık bir evde yaşam mücadelesi veren Tokmakoğlu, koronavirüs salgını ve yaşadığı rahatsızlık nedeniyle üç aydır işsiz olduğunu söyledi. Kefil olduğu arkadaşlarından doğan borç yükü sonrası iyi niyet kurbanı haline geldiğini belirten Tokmakoğlu, içinde bulunduğu imkansızlıklar yüzünden sağlığını da yitirdiğini ifade etti. 

Aşçı olmasına rağmen işyerlerinin kapalı bulunması nedeniyle evini geçindiremediğini anlatan Tokmakoğlu, hiçbir geliri olmadığı için kira borcunu ödeyemediğini ve diğer ihtiyaçlarını karşılayamadığını kaydetti. Üniversite öğrencisi olan kızı ve eşiyle birlikte hayatın zorluklarını göğüslemeye çalıştığını dile getiren Tokmakoğlu, “Geçirdiğim rahatsızlık ve üzüntü sonucu kısmi duyma problemi yaşamaya başladım. İmkanım olmadığı için işitme cihazı da alamadım” dedi. Bel ve boyun fıtığı rahatsızlığından da muzdarip olduğunu belirten Tokmakoğlu, önceliğinin geçimini sağlayacak bir işe kavuşmak olduğunu vurgulayarak yetkililerden ve hayırseverlerden yardım talebinde bulundu.

 

KAYNAK: ÇORUM HAKİMİYET GAZETESİ
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'