Öz kızını boğarak öldüren annenin ifadesi kan dondurdu: Başımdaki yazmayla boğdum

Ankara'da evden kaçmak isteyen öz kızı Esma Nur Çakmak'ı (17), öldüren Hamide Çakmak'ın kan donduran ifadesi ortaya çıktı. Çakmak ifadesinde, "Evden kaçıyordu, başımdaki yazmayla boğdum" dediği öğenildi.

Öz kızını boğarak öldüren annenin ifadesi kan dondurdu: Başımdaki yazmayla boğdum
Öz kızını boğarak öldüren annenin ifadesi kan dondurdu: Başımdaki yazmayla boğdum
GİRİŞ 19.10.2022 17:59 GÜNCELLEME 19.10.2022 17:59
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Mamak'ta 22 Ocak günü Hamide Çakmak, polisi arayıp kızının intihar ettiğini ve iple asılı halde bulduğunu söyledi. Evdeki incelemede polis, el ve kollarında yara izi bulunan baba Yunus Çakmak ile çelişkili ifadeler veren anne Hamide Çakmak'ı gözaltına aldı. Sorguda kızını öldürdüğünü söyleyen Hamide Çakmak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, Yunus Çakmak serbest bırakıldı.

'BAŞIMDAKİ YAZMAYLA NEFESSİZ BIRAKARAK BOĞDUM'

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Hamide Çakmak hakkında 'alt soydan çocuğu kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açtı. Ankara 15'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Hamide Çakmak, Yunus Çakmak ve kızı B.Ç. ile taraf avukatları katıldı. Hamide Çakmak, "Kızım Esma Nur Çakmak'ın 1 senedir sevgilisi vardı. Ara sıra evden kaçıyordu. Sürekli benimle kavga ediyordu, çünkü hep erkek arkadaşında kalmak istiyordu. Olay günü de yine aynı nedenle kavga ettik. Kızımın kendi odasında çıkan tartışma sonucunda başımdaki yazmayla kızımı nefessiz bırakarak boğdum" dedi.

BABASI EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Yunus Çakmak ise "Eşim beni olay günü ağlayarak aradı ama ne olduğunu söylemedi. Kızımın ilk intihar ettiğini düşündüm, eşimin kızımı öldürdüğünü emniyette öğrendim. Eşimden şikayetçi değilim" diye konuştu.

MAHKEME DURUŞMAYI ERTELEDİ

Avukat beyanlarının ardından kararını açıklayan mahkeme, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi, dinlenilmesi gereken tanıkların dinlenilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin inşAllah
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin cok zor bir durum.
    Cevapla
  • İstanbul 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun, bunu yapmamalıydı.İnsan aslında hep kendi huzuru kendi başı ağrımasın diye nefsine uyar.Allah ım şaşırtmasın.Sabır ve imtahan sınavıdır.
    Cevapla
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    bunun hesabını kim verecek, bu şartlar nasıl oluştu neden bu hale geldik.aile çocuğunu istediği şekilde yetiştiremiyor.Allahın indirdikleri ile yaşamak zorundayız,kafamıza göre takılırsak sonuç hüsran olur.siz prospektüsünü okumadan ilaç kullanıyormusunuz.ilk defa çamaşır makinesi almış bir kişi kullanma kılavuzuna bakmadan çamaşır yıkıyabilir mi ,yıkarsa berbat eder.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kimseyi yargılamayalım çok zor bir durum benimde kız evladim var neredeyse bir çok hanede bu sorunlar var ahir zaman çağdaş zihniyet aile yapımızı bozuyor çocuğuma küçüklükten beri ahlaki değerleri öğretmeye çalıştım çabaladım ama başaramadım okullarımızın bir elden geçmesi lazım yoksa halimiz iyi değil müslüman aileler çok problem yaşıyor çağdaş kesim için önemli değil onlar için sıradan müslüman kabul edemez kadıncağız böyle olsun istemezdi rabbim günahlarımızı bağışla bize yardım et
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!