Merve Büyüksaraç'ın 'Erdoğan' pişmanlığı

Merve Büyüksaraç'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başbakan olduğu dönemde hakaret ettiği iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Merve Büyüksaraç'ın 'Erdoğan' pişmanlığı
Merve Büyüksaraç'ın 'Erdoğan' pişmanlığı
GİRİŞ 28.01.2016 13:08 GÜNCELLEME 28.01.2016 17:47
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Manken Merve Büyüksaraç'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a başbakan olduğu dönemde fotoğraf paylaşım sitesi Instagram üzerinden farklı zamanlarda birçok kez hakaret ettiği iddiasıyla 4 yıl 4,5 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

İstanbul 29. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanık Merve Büyüksaraç katıldı. Duruşmada, müdahil Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ferah Yıldız ile sanık avukatı İsmail Emre Telci de hazır bulundu.

SAVUNMASINI VERDİ
Savunma yapan Büyüksaraç, dava konusu "Ustanın şiiri" adlı şiirin, sosyal medyada 960 bin kere paylaşıldığını ve kendi paylaşımının başka kişilerce de paylaşıldığını belirterek, "Ben de bu nedenle alıntılar yaparak paylaştım. İddianamede belirtilen söz konusu resimler ve şiirlerin yanındaki yorumlar bana ait değildir. Hatta bir gazetede bayrakla ilgili kısmın aynısı yayımlanmıştır" dedi.

"PİŞMANIM"
Davanın müdahili Erdoğan'a hakaret ettiğini düşünmediğini de ileri süren Büyüksaraç, "Beraatimi talep ediyorum. Aynı zamanda eğer yaptığım eylem hakaret olarak kabul edilecekse, hakkımda ceza erteleme kararı verilmesini isterim. Pişmanım" ifadelerini kullandı.

Büyüksaraç, duruşmalara gelme zorunluluğunun kaldırılmasını da talep etti. Mahkeme, duruşmayı karar verilmek üzere 31 Mayıs'a erteledi.

YORUMLAR 103
  • ocaklı 8 yıl önce Şikayet Et
    cehenneme kadar yolun var çok önemli idi sizin hayatınız pişmanlık bir gün anlayacaksin.
    Cevapla
  • Hasan doğru 8 yıl önce Şikayet Et
    O zaman bizde diğer sevmediğimiz siyasilere hakaret edelim. Nasıl olsa ceza yok. Türkiye bu şekilde nereye varır tahmin edin.
    Cevapla
  • ayy 8 yıl önce Şikayet Et
    Af yok.pisman oldugunu nerden anlayacam.cezayi cek.pismansan bir daha yapmazsin
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    af yok....
    Cevapla
  • ahmed 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim memlekette Tayyip erdoğan düşmanlığı Yapılıyor kimi insanlar bu vatanın gelişmesini istemiyor,onon için hizmet edene ,vatana hayrı olmayan akıl yoksunu kişiler hakaret ediyor,ceza,gerek,erteleme,değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...