Uşak

15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

07:51 13 Mayıs 2020 1 Yorum Var
15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Uşak'ta bir grup çocuğun tüfekle şakalaşması faciayla bitti. 15 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Sirge köyünde öğlen saatlerinde arkadaşları H.Y. ve E.C.S. ile birlikte köydeki bir gölet kenarında av tüfeğiyle şakalaşan Kadir A. (15) tüfeğin ateş alması sonucu yaralandı. Tüfek seslerini duyan çevredekiler durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kadir A., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 


Çocuğun cenazesi otopsisi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler hayatını kaybeden Kadir A.’yı ‘kazara’ vurduğu iddia edilen H.Y. ile E.C.S.’yi gözaltına alırken olay esnasında kullanıldığı öne sürülen av tüfeğinin henüz bulunamadığı öğrenildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili geniş çaplı başlattığı çalışma sürüyor.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • EMEKLİ İMAM 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah ailelerine sabırlar versin, ancak tedbir de önemli,o tüfeği çocuk dışarı çıkarırken ana babası görmedi mi, silahları çocukların göremeyeceği yerlere veya fişeklerini çok iyi saklamak gerekir, bunlar genç meraktan başlarına böyle kazalar geliyor işte, ölen gencin de makamı cennet olsun
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.