Van

"Van Shopping Fest" 15 Mart'ta başlayacak

12:22 13 Aralık 2017
"Van Shopping Fest" 15 Mart'ta başlayacak

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkanı Necdet Takva, 15 Mart- 5 Nisan tarihlerinde düzenlenecek "Van Shopping Fest"e ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Van TSO'da düzenlenen toplantıda konuşan Takva, festivali tanıtmak için Azerbeycan'a ziyaret gerçekleştireceklerini söyledi.

Bu yıl bambaşka bir Van Shopping Fest etkinliği düzenleyeceklerini anlatan Takva, "Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanvekil Murat Zorluoğlu, 2018 yılında yapılacak festivali sahipleneceğini söyledi. Bu yıl valilik ve büyükşehir himayesinde Van TSO sekreteryasında 15 Mart-5 Nisan tarihlerinde düzenleyeceğiz." diye konuştu.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) desteğiyle 3 günlük bir Azerbaycan ziyareti gerçekleştireceklerini belirten Takva, şunları kaydetti:

"Türk Büyükelçiliğini, Azerbeycan Kalkınma Fonunu ve Bakü Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti gerçekleştireceğiz. Orada ilk amacımız onları Van'a davet etmek. Azerbaycan heyetini Van Shopping Fest kapsamında ağırlayarak bölgemizin farkındalığını üst düzeye taşımayı hedefliyoruz. İran ile ilk olarak 2014 yılında bu şekilde başlamıştık. Yüzümüzü doğuya dönmenin bir devamı olarak Azerbaycan ziyaretini gerçekleştireceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.