Van

Van'da İranlı coşkusu! Kendinden geçtiler

08:42 21 Mart 2018 4 Yorum Var
Van'da İranlı coşkusu! Kendinden geçtiler

Nevruzu geçirmek üzere Van’a gelen İranlı turistler, ‘Shopping Fest’ kapsamında gündüz alışveriş yapıp, gece de eğlence mekanlarında keyifli vakit geçiriyor.

Nevruzu geçirmek üzere Van’a gelen İranlı turistler, ‘Shopping Fest’ kapsamında gündüz alışveriş yapıp, gece de eğlence mekanlarında keyifli vakit geçiriyor. İranlılar, festival dolayısıyla kentte düzenlenen konserlere de yoğun ilgi gösteriyor.

Van’a tatil için gelen İranlılar, konserlerde dans edip, eğleniyor. Tuşba ilçesindeki Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen konsere de İranlı turistlerin yoğun katılımı oldu. Tahran, Tebriz ve Hoy gibi şehirlerden Van’a aileleriyle birlikte gelen turistler, İranlı sanatçıların seslendirdiği şarkılara konser boyunca eşlik edip kendinden geçtiler. İranlı turistler, Van’a alışveriş festivali ve nevruz tatili için geldiklerini belirtip, keyifli vakit geçirdiklerini söyledi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Dinsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    işte iran halkının gerçek yüzü islam alakasi yok bunlar mecusi
    Cevapla
  • saniye 6 yıl önce Şikayet Et
    İranın GEZİCİLERİ
    Cevapla
  • kerim 6 yıl önce Şikayet Et
    Terörün olmadığı yere turistte gelir,fabrikada gelir,yeni imkanlarda gelir vs,yeter ki ordaki halk teröre destek vermekten kaçınsın
    Cevapla
  • anadolu 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi bir şey mi ?
    Cevapla
  • hamdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Terörist ajan olmadığı sürece.buyursun herkes gelsin gezsin yesin dolaşsin ne olacak fitne fucur düşünen gelmesin zaten lazım değil
  • Adem U. 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizin de onların da belasını versin. Para uğruna ne kadar da omurgasızsınız. Desenize İran'da yapamadıklarını gelip güzelim ülkemizi kirleterek yapıyorlar. Sırf para bıraktıkları için size de baştacı tabi.
    Cevapla
  • Yazar 6 yıl önce Şikayet Et
    Eee İstanbul'da İzmir'de yani ülkenin heryerinde sen ve senin milletin zaten aynı şeyleri yapmıyomuydu Van'da teröristlere destek verenler işi gücü kaçakçılıkla geçinen millet varken sen neyin tribini atıyon daha çok şeyler söylerimde burası yetmez
  • sağ kanad elemanı 6 yıl önce Şikayet Et
    sağol arkadaşım yorumun için sağol, iran da işleyemedikleri her türlü pisliği gelip bizim şehit kanıyla sulanmış topraklarımızda yapıyorlar, kıçı başı ayrı oynuyor milletin, zaten Mehmed de bunlar için ölüyor dağlarda afrinde demi.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.