Van

VASKİ'nin iş sağlığı semineri

12:18 03 Temmuz 2018
VASKİ'nin iş sağlığı semineri

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) yoğun iş temposunu sürdürürken, sahada ve teknik servislerde çalışanların iş sağlığı ve güvenliği için de gereken tedbirleri alıyor.

VASKİ Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı, İçme Suyu Arıtma ve Havza Koruma Kontrol Şube Müdürlüğü bünyesinde İş Sağlığı ve Güvenliği semineri düzenlendi.

Narman ve Beyüzümü (Otogar) Paket İçme Suyu Arsenik Arıtma Tesislerinde çalışanları da kapsayan eğitim semineri iki gün sürdü.

İSG Şube Müdürlüğü bilgisi dahilinde, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında hizmet alınan As-Van Net OSGB uzmanlarından Rukiye TOKAT, Sağlık Personeli Zeyt Kaplan, İşyeri Hekimi Güney İmre tarafından kapsayıcı bir eğitim semineri düzenlendi.

Seminerde Tesiste İş Sağlığı ve Güvenliği, personelin ihtiyacı olan Kişisel Koruyucu Donanım (KKD) eksikleri, Uyarı, Levha ve İşaretlemeler konularında detaylı bilgi aktarıldı.

VASKİ İçme Suyu Arıtma ve Havza Koruma Kontrol Şube Müdür Vekili M.Fatih Doğrar ve Makine Mühendisi Ulaş Karabulut, tesisin kuruluş amacı, işletme prensibi konularında çalışanlara bilgi verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.