Şişli'de dün geri dönüşüm malzemelerinin bulunduğu alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti.

Yangın, dün akşam saatlerinde Şişli Dolapdere Caddesi'nde geri dönüşüm malzemelerinin bulunduğu bir alanda çıktı. Atık malzemelerin bulunduğu alanda alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Tarık 04.05.2022 15:05
    Yakın zamanlarda plastik ve geri dönüşüm işletmelerindeki ve fabrikalardaki ard arda yangınlar sabotaj ihtimalini kuvvetlendiriyor. Neler oluyor?
  • Tepki 04.05.2022 15:04
    Tamamı ruhsatsız,ne arayanı ne soranı olan şehrin göbeğinde saçma sapan denetlenmeyen,sözüm ona geri dönüşüm mekanları kamunun vurdumduymazlığını ve tam ülkemizin durumunu anlatan numune durum..!
  • Mizah 04.05.2022 14:01
    Yine geri dönüşüm ve yine PKK. Bu yangınlar durduk yere çıkmıyor.
  • Abdi 04.05.2022 12:35
    Bu yanginlarda emin olun eko nun parmagi var ..her taraftan karistirmaya calisiyorlar..devleti ellerinden geldigi kadar mesgul etmeye ve zarara ugratmaya calisiyorlar..!
  • dede 04.05.2022 12:29
    bizim besleme muhalefetin sırtını dayadığı fetö pkk yaktı... . bu alçakların kültürnde var. anarşı çin yakmak. bu alçakalr böyle eğitiliyor. sonra da sanki kendileir yakmamış gibi birde söndürme işleirne yardım ederler güya. hatta kim yaktı diye başkalrını da suçlarlar. bu aslçakalr böyle. dandi de bunlara talasın. bu eşekelrle gideckleir yer belli.