Rüyada Kedi Görmek İyiye mi Kötüye mi Delalet Eder? Rüyada Yavru Kedi Görmenin Detaylı Tabiri

Rüyada kedi görmek hem hayırlıdır hem şerdir. Rüya sahibinin çocuk sahibi olacağına, eğer kadın iseniz eşinizden dolayı biraz sıkıntı çekeceğinize, etrafınızda düşmanlar olabileceğine işaret etmektedir. Bununla birlikte samimiyetsiz ve iki yüzlü bir erkeğe yorulur. Çağdaş ulemaya göre rüyada kedi görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza veya bir konu hususunda ümitsizliğe düşeceğinize yorulur.

Rüyada Kedi Görmek İyiye mi Kötüye mi Delalet Eder? Rüyada Yavru Kedi Görmenin Detaylı Tabiri
Rüyada Kedi Görmek İyiye mi Kötüye mi Delalet Eder? Rüyada Yavru Kedi Görmenin Detaylı Tabiri
GİRİŞ 25.02.2021 08:57 GÜNCELLEME 25.02.2021 08:59
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Rüyada görülen kedi çocuğa, düşmana, kine, erkeğe, ikiyüzlü insana, hırsıza, refaha kadar pek çok durum ve kişiye yorulur. Rüyadaki kedinin dişi ya da erkek olması da rüya tabirini farklı yerlere çekebilir. Mesela dişi kedi, kötü karakterli bir kadın olabildiği gibi, ev kedisiyse refaha ulaşmaya işarettir. Rüyada görülen kedinin farklı durumlara göre tabiri haberimizde…

Rüyada görülen dişi kedi

İki yönlü yoruma açıktır. Bir yandan kötü karakterli, kurnaz bir kadına işarettir. Diğer bir yandan ise eğer ev kedisiyse sıkıntılardan kurtulup refaha ermeye delalet eder. Eğer görülen kedi ev değil de sokak kedisiyse tam tersine sıkıntıya girileceğine yorulur.

Rüyada kedi tarafından ısırılmak ve tırmalanmak

Isıran ev kedisiyse huzur ve rahata işaret eder. Aynı şekilde dişi kedinin tırmaladığının görülmesi, uzun süreli mutluluğun işaretidir. Vahşi bir sokak kedisi tarafından ısırılmak ise rüya sahibinin işlerinin ters gideceğine yorulur. Kedi tarafından tırmalanmak, bir yandan da niyeti açık bir düşmana işarettir. Eğer kedi erkekse şiddetli bir hastalığa yorumlanır.

Rüyada kedi öldürdüğünü görmek 

Kirmanî’ye göre hırsızı yakalamaya ve ona galip gelmeye delâlet ederken Allame Meclisine göre ise, kedi öldürmek feraha kavuşmak anlamına gelir.

Kedi ile kavga etmek ve kediye zarar vermek

Rüyada kediyi ısırmak, tekmelemek vs. herhangi bir zarar vermek hastalık demektir. Kediye verilen zararın boyutu ne kadar büyükse hastalığın süresi de o müddetçe uzun olacaktır. Dikkatli olmakta fayda var.

Rüyada kedi eti yemek 

Haram bir lokmaya işarettir. Helal yollarla kazanılmayan, hırsızlık malı gibi bir maldan fayda, pay alınacağına yorulur. Diğer bir yandan ise kedi eti yemek aile ve iş hayatında iyi gelişmelere tabir edilir. Çalışkan bir kişiyle yola çıkılacağına ve yeni bir ev sahibi olunacağına yorumlayanlar da vardır.

Rüyada kedi satmak 

Rüya sahibinin hayırlı bir kimse olduğuna ve malından infak edeceğine işaret eder. İnfak kişinin malından yoksunlara pay vermesi anlamına gelir.

Rüyada kedi olmak, kediye dönüşmek 

Kişinin kendisine fayda vermeyecek işlerin peşine düşmesidir. Hırsızlık ve hırsızlıkla edinilen mala işaret eden kediye dönüşmek bir ev kedisi olduysanız uzun bir süre ters giden işler içinde olacağınız anlamındadır.

Rüyada bir kediye ilgi göstermek, sevmek 

Güzel bir anlamdadır. Eğer rüyadaki kediyi sevip okşadıysanız bu vefalı bir dost anlamındadır. Diğer bir yandan kediyi sevmediyseniz bu ikiyüzlü bir insana işaret eder.

Rüyada anne kedi ve yavrular görürseniz 

Bu rüya sahibinin bazı mevzularda endişe içinde olması anlamındadır.

Rüyada görülen kedinin bir anda gözden kaybolması 

Rahatsızlığı olan rüya sahibinin bu rahatsızlığının şiddetli hale geleceğine yorumlanır.

Rüyada eve kedi girdiğini görmek 

İyi şekilde yorumlanmaz. Rüyada eve giren kedi aile halkının maddi sıkıntılar çekeceğine ve aynı zamanda da ailenin arasını bozan fitneci bir insanın da evden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada görülen kedinin rengine göre yorumu;

Beyaz kedi; aile ve yakın çevrede olan fesat bir kişinin arabozuculuğuna işaret eder.

Sarı kedi; bazı maddi kaynaklarda yaşanacak kısa süreli sıkıntılara ve arkadan iş çeviren bir adama işarettir.

Kara kedi; aile hayatında büyük tartışmalara ve sorunlara yol açacak bir kişinin varlığına, yakın zaman içinde kardeşler arasında büyük bir tartışma şeklinde tabir edilir.

Rüyanda yavru kedi görmek;  masumiyeti ve saflığı simgeler. Bir yandan da bağımsızlığa doğru bir geçiş aşamasında olduğunuzu ve bu bağımsızlık hayatınızın büyük bir kısmını etkileyeceği gibi basit kararlarınızla ilgili de olabilir.  

Rüyada kedi görmenin psikolojik yorumu nedir?

Rüyada kedi görmek bağımsız ruha, bastırışmış arzulara, yaratıcılık ve güce işaret eder. Ayrıca talihsizlik ve kötü şansı da temsil etmektedir. Rüyanın tabiri, rüyayı gören kişinin bir kedi sever olup olmadığına ve görülen kedinin niteliğine göre de değişebilir. Kedilerden hoşlanmayan birinin kedi görmesi çevresinde onu rahatsız eden kişiler olduğuna bağlanabilir. 

YORUMLAR 56
  • Muhammed Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Rüyamda yeşil , ve normal kırmızı çilek yiyordum. Ne anlama geliyor?
    Cevapla
  • gece kuşu 2 yıl önce Şikayet Et
    rüyamda mutfak sandalyesinde oturan bir kedi görüyorum titreyen dışarısı yağmurlu nasıl geldi oraya bilmiyroum ama alıyorum kediyi halıya salıyorum ondan sonrasında sahipleniyorum hep seviyorum oyun oynuyoruz falan
    Cevapla
  • Ilayda 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben rüyamda beyaz sokak kedisini seviyordum besliyordum ailem kediye kötü davraniyorlardi bunun hala ne anlama geldiğini anlamadım
    Cevapla
  • Medine 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende rüyamda kargoyla 3 kedi smarlıyorum biri siyah gözleri mavi diyeri siyah gözleri beyaz diyeri ise bembeyaz gözleri mavi bem beyaz olan kediyi bir arkadaşıma veriyoru ve 2 siyah kedi bana kalıyor
    Cevapla
  • ceyo 3 yıl önce Şikayet Et
    rüyamda , gece aniden uyanıyorum ve salonun 2 penceresinin kırıldığını ve içeri sırayla 2 kedinin aralıklarla girdiğini gördüm.verdiğim tepki sadece şaşkınlıktı.bu camlar ne zaman kırıldı bana neden hiç ses gelmedi gibi tepkler verdim ama yerimden hiç kalkamadan rüya bitti.lütfen bilen biri varsa yorumlayabilir mi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...