Payitaht Abdülhamid oyuncusunun hırsızlık yaptığı haberi asılsız çıktı!

Bugün sabah saatlerinde ortaya atılan iddiaya göre, sevilen dizide oynayan bir oyuncunun Kocaeli’nin Körfez İlçesinde bir eve girerek hırsızlık yaptığı söylenmişti. Bu durum üzerinde Payitaht Abdülhamid dizisi yapım şirketinden flaş bir açıklama geldi.

Payitaht Abdülhamid oyuncusunun hırsızlık yaptığı haberi asılsız çıktı!
Payitaht Abdülhamid oyuncusunun hırsızlık yaptığı haberi asılsız çıktı!
GİRİŞ 04.12.2017 09:32 GÜNCELLEME 04.12.2017 09:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kocaeli’nin Körfez İlçesinde bir eve girerek hırsızlık yapan kişinin, TRT'nin sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid oyuncusu olduğu iddia edildi. Bunun üzerinde Payitaht Abdülhamid dizisi yapım şirketi ES Film hemen yazılı bir açıklama yayımladı. Hırsızlık yapan şahsın asli dizi oyuncularından olmadığını belirten şirket, 'Haberler asılsızdır' diyerek olayı yalanladı. İşte, Payitaht Abdülhamid yapımcısı Es Film'den gelen o açıklama...

"HABERLER ASILSIZDIR"

Bugün gündeme gelen hırsızlık olayı faili G.G.'nin ekranların sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'de oyuncu olduğu iddia edilmişti. Bu olay üzerine zam altında bırakılan oyuncuları ve dizinin saygınlığını düşünen yapım şirketi yetkilileri flaş bir açıklama yayımladılar.

İşte ES Film şirketinden gelen o açıklama;

“Bugün internette çıkan haberde belirtilen (G. G.) şahsın, dizimizin 27. bölümü için yerel figürasyon ajansından gelen, kalabalık sahnelerdeki figüran kadrosu içinde yer alan bir isim olduğu tespit edilmiştir. Bu tip sahneler için ajanstan gelen günlük 300 ila 500 kişinin içinde olan ve sadece bir çekim günü yer almış şahsın şirketimizle ve projemizle basına yansıdığı şekli ile bir oyunculuk bağı bulunmamaktadır. Ekranların en geniş oyuncu kadrosuna sahip, saygın ve usta isimlerinin yer aldığı projemiz Payitaht Abdülhamid’in ve şirketimizin bu kişi ve olay ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

Emniyet güçlerimize teşekkür eder, kamuoyuna saygı ile duyururuz.”

payitaht

OLAY KOCAELİ KÖRFEZ İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİ

İHA'nın haberine göre; ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisinin oyuncusu olduğu öğrenilen G.G. (35), Kocaeli'nin Körfez ilçesi Güney Mahallesi’nde, penceresini açarak girdiği bir evden 2 adet dizüstü bilgisayar, 30 paket sigara, içerisinde 200 TL ve kredi kartlarının bulunduğu bir çantayı çalarak olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine inceleme başlatan Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarından şahsın eşkalini tespit etti. Hırsızın kimliğini belirlemek için çalışmalara başlayan polisler, diziyi izlerken tesadüf eseri G.G.‘nin oynadığını fark etti.

Zanlının dizide padişahın koruması olduğunu fark eden polis ekipleri İzmit Seka Park'ta bulunan sete giderek, zanlıyı çıkışta yakaladı.Gözaltında alınarak Kocaeli emniyeti Asayiş Şube'ye getirilen G.G. işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne götürüldü. 

YORUMLAR 1
  • Payitahthata 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet bizim oyuncumuz diyecek halleri yoktu ya. Sıvışmışlar. figuran sirketinide iyi sececeksin o zaman. Dikkatli olacaksin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!