'Medine' tweetiyle hakkında dava açılan Berna Laçin'den radikal karar...

Ünlü oyuncu Berna Laçin; sosyal medya platformu aracılığıyla cinsel istismar suçu işleyenler için istenen idam cezasına karşı çıkarak, ''Medine'' hakkında ilgili tüm eleştiri oklarını üzerinde toplayan skandal açıklamalara imza atmıştı. Bu olayın akabinde hakkında dava açılan Berna Laçin radikal bir karar aldı.

'Medine' tweetiyle hakkında dava açılan Berna Laçin'den radikal karar...
'Medine' tweetiyle hakkında dava açılan Berna Laçin'den radikal karar...
GİRİŞ 09.07.2018 14:19 GÜNCELLEME 09.07.2018 14:20
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Ankara'nın Polatlı ilçesinde 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın ve Ağrı'nın Bezirhane köyünde 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in tüm Türkiye'nin yüreklerini dağlayan minicik cansız bedenlerine ulaşılmasının sonrasında sosyal medya kullanıcıları tarafından Twitter platformu üzerinden idamın gelmesi için hashtah başlatıldı. Fakat ünlü oyuncu Berna Laçin, cinsel istismar suçu işleyen kişiler için istenen idam cezasına karşı çıktı ve ''Medine'' hakkında kamuoyu tarafından son derece sert tepki toplayan, "İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!'' şeklinde skandal açıklamalara imza attı. Bu açıklamanın ardından, Berna Laçin ile ilgili sarf ettiği sözler sebebiyle ‘’Halkın dini değerlerini aşağılama" suçundan hakkında soruşturma açıldı. Berna Laçin de, başlatılan soruşturmanın akabinde sosyal medya kullanıcılarından olumsuz yönde gelebilecek mesajlara önlemini alarak, Instagram hesabının yorum bölümünü şimdilik kapatacağının açıklamasını gerçekleştirdi.

Ufuk Tatar ölü bulundu! Ufuk Tatar kim tarafından ve neden öldürüldü?

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILAN BERNA LAÇİN'İN ALDIĞI RADİKAL KARAR...

 

Ünlü oyuncu Berna Laçin, ''Medine'' ve ''İdam'' konularıyla ilgili kamuoyunun ağır eleştirilerinin hedefi haline gelen skandal bir tweete imza atmasının ve hakkında soruşturma başlatılmasının ardından Instagram hesabı üzerinden şu açıklamalara yer verdi:

Sözünüzü gönlünüzü karartmayın. Zor zamanlardan geçmek güzeldir çünkü yanında olan dostları görür, beklemediğin seslerin güzel sözleriyle mutlu olursun. Beni yanlış anlayanlara hatta bilerek çarpıtıp kaos ortamı yaratanlara karşı yanımda olmanıza müteşekkirim.

Yine de benim meramımı doğru anlatmak gayretiyle dahi olsa lütfen çirkin tartışma ortamlarına girmeyin, insanları birbirine düşürmek isteyen zihniyetlerin ekmeğine yağ sürmeyin. Her zaman yaşamdan, birlikten ve çalışmaktan yana olmak bize düşen. İftira atanlara inananlar elbette gün gelip üzülecek. Olsun biz bugün dövüşür yarın barışırız. Yeter ki niyetler iyi olsun.

BERNA LAÇİN: ‘’INSTAGRAM’DAKİ YORUMLARI KAPATIYORUM’’

Yorumları kapatıyorum şu an çünkü karşılıklı taraf yaratmaya çalışanlara izin vermek istemiyorum. Kavga ortamı ve kaostan beslenenler yüzünden durduk yere gönlünüz sözünüz kararsın istemiyorum

‘’KÜFÜR ÇIKTIĞI AĞZIN KİRİDİR VE YALNIZ KENDİNİ ZEHİRLER’’

Yoksa küfür etmişler ne olacak, küfür çıktığı ağzın kiridir ve yalnız kendini zehirler. Twitter bulanık da olsa akar gider ama burada yazılanlardan sebep laf atışmaları olsun istemem. O sebeple şu ara yorum yok sonra muhabbete yeniden koyuluruz nasıl olsa. Kalın sağlıcakla.

BERNA LAÇİN